XnResize Portable 1.10

Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet átméretezni. A Free alkalmazással a képek kötegelt átnevezése, forgatás, konvertálás, illetve néhány fontos képszerkesztéshez szükséges funkció is támogatott. Magyar nyelven futtathatjuk.

Az alkalmazás az összes ma használt képformátum esetén támogatással áll rendelkezésre amivel a képek kötegelt átnevezésére van lehetőségünk. Az XnResize Portable kiadása telepítés nélkül használható.

Az XnResize Portable letölthető verziója egy tömörített mappában szerezhető be, azt ki kell csomagolni majd az alkalmazást csak futtatni kell. A szoftver egy egyszerűen kezelhetően, több módszerrel támogatja, hogy a szerkesztéshez szükséges fájlokat betallóznunk számára, azt a felhasználói felületén integrált fájlkezelővel, illetve ráhúzhatjuk. A szoftverrel mód van arra hogy akár egyszerre több képet is szerkesszünk, az azok méretének a módosításához egy profilos beállítást kell konfigurálnunk ahol több módszerrel is definiálhatjuk, hogy milyen méretben szeretnénk létrehozni a képeket. A szoftver a képszerkesztési feladat során a tartalom fájlformátumát is módosíthatjuk, a konvertáláshoz szinte minden ma használt képformátum kiválasztható, azt a szoftver felületén egy legördülő listán lehet kiválasztani.

A képkezelő alkalmazás az XnResize Portable Magyar nyelvű felhasználói felülete a kezdő felhasználók lényegesebb funkcióinak kiválasztását teszi egyszerűbbé.

A szoftver a képek átméretezésekor több előre kiválasztható módszerrel támogatja, hogy azokat átméretezzük, mappa neve, dátum, hozzáférés, létrehozás dátuma, amik abban az esetben lehet lényeges ha rengeteg képpel dolgoznunk, egyszerűbb az azok számítógépen való kezelése.

A multimédiás tartalmak tömöríthetőek amik szintén a fájlok egyszerűbb tárolása miatt lehet fontos funkció, módosítható a minősége, Progresszív, Huffmann tábla optimalizálás szolgáltatásokkal lehet egy modernebb képkezelési eljárással a fotókat szerkeszteni.

Az XnConvert Portable, illetve a FastStone MaxView Portable képszerkesztők telepítés nélkül állnak rendelkezésre a képek hatékony kötegelt átméretezésükhöz.

Az XnResize Portable egy ingyenesen használható képkezelő szoftver amivel a fotókat át lehet méretezni, illetve konvertálhatóak, átnevezhetőek. Magyar nyelven használható. Rengeteg képformátumot támogat. Az alábbi képszerkesztőt érdemes futtatni ha egyszerre több képet kell szerkeszteni.

XnResize Portable

XnResize Portable Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
XnResize Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnResize 1.102021-10-02 XnResize 1.10 (0)
  Az XnResize egy képek átméretezésére használható szoftver amivel akár kötegelt képkezelési feladatokhoz is mód van. A Free alkalmazás […]
 • FastStone Photo Resizer 4.32019-06-16 FastStone Photo Resizer 4.3 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • XnConvert 1.94.02021-10-05 XnConvert 1.94.0 (0)
  Az XnConvert egy speciális segédalkalmazás, amivel képeket lehet konvertálni, számos népszerű formátumba. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • XnConvert Portable 1.94.02021-10-05 XnConvert Portable 1.94.0 (2)
  Az XnConvert Portable egy közel 500 formátumot támogató fotófeldolgozó alkalmazás, ami konvertálásra és átméretezésre is alkalmas. Az […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]