Képkezelők

FastStone MaxView Portable 3.3

A FastStone MaxView Portable egy telepítést nem igénylő széleskörű opciókkal ellátott képszerkesztő alkalmazás. Ez a képkezelő alkalmas fotók megtekintésére, Slideshow-k létrehozásához, vágni, feliratozni, forgatni, átméretezési feladatokhoz… Többek között PNG, JPEG, GIF, TIFF, BMP, ICO formátumokat is támogat.

A számítógépeden tárolt fotók professzionális kezelését támogató képnézegető, képszerkesztő alkalmazás a FastStone MaxView Portable, aminek az a különlegessége, hogy nem igényel telepítést, egy cserélhető adathordozóról is teljes funkcionalitás mellett futtathatod. Természetesen a FastStone MaxView Portable telepíthető változatban is elérhető, ami rendszeres használatra javasolt.

A FastStone MaxView Portable letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit ki kell csomagolni egy szabad helyre. Erre használhatod a PeaZip nevű programot. A mappában található alkalmazásra kattintva azonnal futtathatóvá válik.

A szerkesztésre szánt képet több módszerrel is meg lehet a számára adni. Egyszerűen a felületére lehet húzni, vagy tartalmaz egy alternatív fájlkezelőt, azzal is betallózhatod. A szoftver rengeteg képformátumot ismer, kezel. Néhányat kiemelve támogatja a PNG, JPEG, GIF, TIFF, BMP, ICO kimeneteket. A lista nem teljes.

A FastStone MaxView Portable kezelőfelülete áttekinthető, jól navigálható, az általa biztosított funkciókat könnyen ki lehet választani. A megnyitott fotót megtekintés esetén ki lehet nagyítani, több elem esetén egyszerűen lapozhatsz azok között. A szoftver erőssége mégsem ebben rejlik hanem abban hogy a megnyitott fotókon rögtönzött szerkesztési feladatokat is kezdeményezhetsz, igaz a hasonló képszerkesztő szoftverekkel összehasonlítva nem biztosít annyi funkciót, csak a legfontosabb editációs eszközöket tartalmazza.

A FastStone MaxView Portable segítségével több fotó felhasználásával látványos Slideshow-kat állíthatsz össze. Az alapvető opciókat tekintve alkalmas a fotók forgatására, átméretezési feladatokhoz, a legalapvetőbb színjellemzők módosításához, kontraszt manipuláció, kivághatóak vele oda nem illő képrészletek, de ha egyszerűen csak azon feliratot szeretnél elhelyezni, erre sem kell külön képszerkesztő programot keresni, hisz erre is biztosít külön menüpontot. A FastStone MaxView Portable ingyenes használat esetén időkorlátozás formájában vehető igénybe. Magyar nyelven jelenleg nem támogatott a használata.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod az Alternate Pic View megoldását, ami szintén képnézegetőként, illetve szerkesztőként is funkcionál egyben. Az azok megtekintéséhez választhatod a Faststone Image Viewer nevű szoftvert.

A FastStone MaxView Portable a népszerű képkezelő alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Ideális választás képek megtekintéséhez, átméretezés, forgatás, színjellemzők módosításához, feliratozás, Slideshow-k összeállításához.

FastStone MaxView Portable

FastStone MaxView Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FastStone MaxView Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FastStone MaxView 3.32019-04-06 FastStone MaxView 3.3 (0)
  A FastStone MaxView egyszerű, kis méretű, könnyen kezelhető képnézegető alkalmazás, alapvető szerkesztési lehetőségeket is támogat. […]
 • PaintTool SAI 1.2.52024-07-19 PaintTool SAI 1.2.5 (0)
  A PaintTool SAI egy komfortos képszerkesztő program amivel új képet hozhatunk létre, illetve a gépen található fotókat lehet […]
 • Batch It Ultra 6.602024-07-17 Batch It Ultra 6.60 (0)
  A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat […]
 • ImageMagick Portable 7.1.1-352024-07-14 ImageMagick Portable 7.1.1-35 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • Movavi Photo Editor 24.6.12024-07-10 Movavi Photo Editor 24.6.1 (0)
  A Movavi Photo Editor egy igazán sokrétű képszerkesztő program, amivel minden fontosabb ma népszerűbb képmódosítási eljárás […]

Szólj hozzá