PhotoLine Portable 21.50

A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele rajzolni, konvertálni, feliratozni, effektezni, rétegkezelés opciók kipróbálása… Ez a hordozható verziója, nem kell telepíteni. JPG, PNG, GIFF, EXR, SWF, HDR, HTML formátumokkal lehet dolgozni egy projekten belül.

Akár professzionális érzetet keltő projekteket is létre lehet hozni az alábbi képszerkesztő szoftver segítségével, a PhotoLine Portable megoldásával. A hordozható verzióval a saját képeidet, illetve teljesen új tartalmakat lehet létrehozni aszerint az elgondolás szerint ahogy csak szeretnénk.

A PhotoLine Portable letöltése után azt csak el kell indítani, azonnal kiválasztható a képszerkesztés két legfontosabb módszere, a saját fotó létrehozása szerkesztéssel, vagy a meglévő fájlok módosítása.

A szoftver felhasználói felülete rengeteg kötelező szerkesztő eszközzel rendelkezik, amivel a fotókat effektezhetjük, konvertálhatjuk, módosítható minden fontosabb jellemzője, rajzolhatunk, feliratokat helyezhetünk el rajta, rétegkezelés szerinti módosítások eszközölhetőek. A képszerkesztő, a PhotoLine Portable JPG, PNG, GIFF, EXR, SWF, HDR, HTML képformátumban támogatja, hogy az esetleges módosításokat igényhez igazítva lehessen eltárolni. Ezek a paraméterek a szoftver indítása, illetve a projekt elkészítése után fontos, érthetőek a korábbi formátum támogatottsági listán kívül sokkal több kiterjesztés is kiválasztható.

Funkciók tekintetében sokkal többet kínál mint a hasonló programok, igaz kereskedelmi szoftver, ingyenesen időkorlátozással próbálható ki, ezalatt teljes értékűen használható. A PhotoLine Portable hordozható kiadás, azt több PC-n is használni lehet anélkül hogy azt telepítenénk, egy cserélhető adathordozóról is elindítható, csak a megfelelő verziót kell kiválasztani. Néhány felhasználó számára a telepíthető verzióra lehet szükség, az is beszerezhető.

„No install” képszerkesztőként kiválasztható még a Gimp Portable, vagy a jAlbum Portable ezek valamivel eltérő módon támogatják a fotók szerkesztését, de mindenképp érdemes kipróbálni.

A PhotoLine Portable egy hatalmas funkciótámogatással rendelkező képszerkesztő szoftver amivel rétegkezelés támogatással lehet effektezni, rajzolni, feliratozni, átméretezni, konvertálni több népszerűbb fotó formátumot. Saját képek készítése akár a semmiből, vagy akár a meglévő tartalmak módosítása a korábbi eszközökkel.

PhotoLine Portable

PhotoLine Portable Összefoglaló:

 • képszerkesztő program
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg funkciót tartalmaz
 • kiváló formátum támogatás
 • rajzolás, effektezés
 • feliratozás
 • fotók konvertálása
 • különleges projektek készítése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.pl32.com/index.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PhotoLine Portable
Platform
Windows
Teljes ár
EURO 59,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Photo Commander 16.2.02020-08-14 Ashampoo Photo Commander 16.2.0 (0)
  Az Ashampoo Photo Commander egy professzionális fotó kezelő alkalmazás ami rengeteg képmanipulációs trükköt támogat, rejteget […]
 • PhotoLine 21.502019-06-08 PhotoLine 21.50 (0)
  A PhotoLine nevű alkalmazással kényelmesen, rengeteg szerkesztő eszköz igénybevételével tudod a számítógépeden található fotókat […]
 • ImageMagick Portable 7.0.10.382020-11-15 ImageMagick Portable 7.0.10.38 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • PicsArt 9.1.5.02020-11-01 PicsArt 9.1.5.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • Paint 3D 6.20092020-10-03 Paint 3D 6.2009 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]