ImageMagick Portable 7.1.1-22

Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni majd azt az igényeidhez mérten módosítani. A képszerkesztő szoftver konvertálásra, effektezésre, illetve olyan alapvető módosítási eljárásokra is felhasználható mint a fotók átméretezése. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható. JPG, PNG, TIF, TIFF, BMP, SWG, GIF képformátumok szerkesztéséhez.

Ha korábban használtad a népszerű képszerkesztő alkalmazást, esetleg kipróbálnád a telepítést nem igénylő verziót, akkor itt a számodra megfelelő alternatíva az ImageMagick Portable ami funkcionálisan azonos opciókat tartogat a hagyományos installer kiadással összevetve.

Az ImageMagick Portable letöltése után a használat érdekében csak annyit kell tenni, hogy a mappában található alkalmazást el kell indítani. Ha több gépen futtatnád, a mappa tartalmát felmásolhatod egy cserélhető adathordozóra majd arról is futtatható.

Az ImageMagick Portable különlegessége a hatalmas fotó formátum támogatás a szoftver több száz képformátumot tud megnyitni majd azokon a ma legnépszerűbb képmanipulációs eljárásokat alkalmazhatod, ilyen a képek konvertálása, átméretezés, effektezés, forgatás, torzítási metódusok.

Képek szerkesztésekor két módszert lehet igénybe venni. Vagy egy teljesen új projekt keretein belül egy saját képet készítesz szerkesztéssel, esetleg egy meglévő fotót módosítasz. Az utóbbi opció esetén azt a szoftver fájlkezelő funkciójával lehet betallózni a számára a korábban említett formátum támogatás mellett.

Az ImageMagick Portable JPG, PNG, TIF, TIFF, BMP, SWG, GIF formátumokat is támogat. A képszerkesztő szoftver kezelőfelülete a hasonló grafikai eljárásokat támogató programokkal összehasonlítva némileg máshogy van megtervezve, ez az opció nem megy az alkalmazás használhatóságának a rovására.

Képek restaurálására használhatod az Artweavert, konvertáláshoz, átméretezéshez az ImBatch nevű alkalmazást. Az IrfanView Panorámaképek létrehozásához is több hasznos funkciót biztosít.

Az ImageMagick Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver, ami több száz képformátumot támogat. Az alkalmazást konvertálásra, effektezésre, átméretezésre, forgatásra lehet felhasználni. Ingyenes kiadás.

ImageMagick Portable

ImageMagick Portable Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • új képekhez, illetve meglévő fotók módosításához
 • effektezéshez
 • képek konvertálása
 • fotók átméretezéséhez
 • rengeteg formátumot támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
ImageMagick Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ImageMagick Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.1-222023-12-04 ImageMagick 7.1.1-22 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • PhotoPad Photo and Image Editor 11.812023-10-28 PhotoPad Photo and Image Editor 11.81 (0)
  A PhotoPad Photo and Image Editor képek kötegelt szerkesztési feladataihoz nagyszerű amivel akár a fotóink hátterét is el tudjuk […]
 • PaintTool SAI 1.2.52022-08-12 PaintTool SAI 1.2.5 (0)
  A PaintTool SAI egy komfortos képszerkesztő program amivel új képet hozhatunk létre, illetve a gépen található fotókat lehet […]
 • Ashampoo Photo Optimizer 10.0.0.192023-12-03 Ashampoo Photo Optimizer 10.0.0.19 (0)
  Az Ashampoo Photo Optimizer egy nagy felbontású fotók szerkesztéséhez használható program amivel a tartalmak akár egyetlen paranccsal […]
 • PhotoLine Portable 23.532023-03-15 PhotoLine Portable 23.53 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]