VOVSOFT – Image Combiner Portable 1.1

A VOVSOFT – Image Combiner Portable egy installálás nélkül futtatható profi képkezelő ami több fotó összefűzéséhez futtatható. A Free alkalmazással vízszintesen, illetve függőlegesen tudjuk a képeket egyesíteni ahol BMP fájlformátumban lehet a fájlokat eltárolnunk. A szoftver JPG, JPEG, PNG, TIF, BMP fotó formátumok kollázsként létrehozásához választható.

A képszerkesztési projektekhez használható programmal fotó kollázsokat lehet létrehozni ami az eredeti tulajdonságokkal tudja a képeket összefűzni. A VOVSOFT – Image Combiner Portable vízszintes, illetve függőleges fotó egyesítési feladatokhoz használható.

A VOVSOFT – Image Combiner Portable letöltése után a fotók szerkesztéséhez nem kell installálni, az alkalmazást a tömörített mappából ki kell bontani ami után a programot csak futtatni kell. Telepíthető kiadásban is beszerezhető.

A kollázs program az alapvető ismeretekkel rendelkező Windows tulajdonosoknak is egyszerűen használható megoldás ami a fotók szerkesztéséhez a legfontosabb konfigurációs eszközöket biztosítja.

A szoftverrel akár egy teljes mappa tartalmát, korlátlan mennyiségű fotót is egyesíteni tudunk amivel a képeket a szoftver kezelőfelületére lehet húznunk, a fájlkezelő eszközével is be tudjuk tallózni. A tartalmak eléréséhez a szoftver felső eszközárán egy mappa, illetve egy kézzel kiválasztható menüponttal meg tudjuk nyitni a képek összefűzéséhez kellő tartalmakat.

A VOVSOFT – Image Combiner Portable kollázs készítő szoftverrel létrehozandó tartalmak jellemzőit szerkeszteni tudjuk ahol a képek sorrendjét is módosíthatjuk.

Vízszintesen, illetve függőlegesen BMP fotó formátumban lehet egyesíteni a tartalmakat.

Fotók átméretezéséhez, feliratozáshoz, illetve képkollázsok létrehozáshoz futtatható képszerkesztő program a Fotor, képlopási munkafolyamatokhoz, illetve fotók kombinálásához a Picosmos Tools érhető el ami egy arcfelismerő szolgáltatást is tartalmaz.

A VOVSOFT – Image Combiner Portable képszerkesztő akár korlátlan számú fotó egyesítéséhez is futtatható amivel képkollázsokat tudunk készíteni JPG, JPEG, PNG, TIF, BMP fájlformátumokból. Nem kell installálni. Az ingyenes, képek összefűzéséhez használható program az eredeti képminőséget az azonos képmérettel eltárolt fájlokból tudja csak létrehozni.

VOVSOFT – Image Combiner Portable

VOVSOFT – Image Combiner Portable Összefoglaló:

 • képkezelő program
 • fotók szerkesztéséhez
 • nem kell telepíteni
 • fotók egyesítéséhez
 • képkollázsok készítéséhez
 • szerkeszteni tudjuk a képek sorrendjét
 • függőleges, illetve vízszintesen egyesíthetőek a fotók
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/image-combiner/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VOVSOFT - Image Combiner Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VOVSOFT – Image Combiner 1.12022-06-04 VOVSOFT – Image Combiner 1.1 (0)
  A VOVSOFT - Image Combiner egy képkezelési feladatokhoz használható program amivel fotókat tudunk egyesíteni. JPG, JPEG, PNG, TIF, […]
 • ImageMagick Portable 7.1.0-452022-08-01 ImageMagick Portable 7.1.0-45 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • PaintTool SAI 1.2.52022-08-11 PaintTool SAI 1.2.5 (0)
  A PaintTool SAI egy komfortos képszerkesztő program amivel új képet hozhatunk létre, illetve a gépen található fotókat lehet […]
 • VOVSOFT – Batch Image Converter 1.42022-07-25 VOVSOFT – Batch Image Converter 1.4 (0)
  A VOVSOFT - Batch Image Converter egy hatékony indítófelülettel létrehozott képszerkesztő szoftver ami kép gyűjtemények […]
 • Inkscape 1.2.12022-07-15 Inkscape 1.2.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]