Picosmos Tools 2.1.0.0

A Picosmos Tools egy profi, rengeteg képszerkesztési funkciót támogató képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazás ideális fotókollázsok, Slideshow-k összeállításához, képlopási feladatokhoz, a szóban forgó fájlok effektezéséhez, vízjelezés, vágási munkafolyamatokhoz. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Támogatja a JPEG, PNG, GIF, ICO, RAW, TGA formátumokat. Kötegelten is használható.

Egy univerzális fotókezelő mindenes segédalkalmazás a Picosmos Tools, amivel a meglévő fotóidon tudsz számos szerkesztési feladatot ellátni. Szerencsére Magyar nyelvi támogatással is bír.

A Picosmos Tools letöltése után a telepítés során arra érdemes odafigyelni, hogy további alkalmazások telepítését kezdeményezheti, természetesen ez nem kötelező, a megfelelő pillanatban le lehet tiltani.

Az alkalmazás kezelőfelülete jól navigálható, sőt igen modern megjelenéssel rendelkezik, a kívánt funkciót egyszerűen ki lehet választani, ebből adódóan kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetésszerű használata.

A Picosmos Tools funkcióira kitérve, tartalmaz egy beépített képlopót, amivel szabadon lehet rögzíteni bármely asztali tevékenységet, majd azt akár azonnal szerkesztheted is. Ez a képszerkesztő akár kötegelt feladat támogatással is bír, tehát egy munkafolyamaton belül egyszerre több fotót is tudsz szerkeszteni. Néhány fontosabb támogatott képformátumot tekintve ismeri a JPEG, PNG, GIF, ICO, RAW, TGA kimeneteket, ezek esetén tud teljes körű támogatást biztosítani.

A Picosmos Tools alkalmas még hogy több fotó felhasználásával tudj összeállítani látványos fotókollázsokat, vagy Slideshow-kat. De ha csak alapvetőbb editációs feladatokat szeretnél végrehajtani, arra is alkalmas. Biztosít színkitöltőt, radírt, ecset, objektum beillesztési segédeket, de akár effekteket is kiválaszthatsz fotóid restaurálásához.

Fotók felirattal ellátásakor rengeteg speciális változó adható meg. Rétegkezelés is kiválasztható, ha arra volna szükség. Amit az alkalmazás nem tud arra funkcionálisan nincs is szükség.

Képszerkesztésre használhatod még az XnView Full, vagy az IceCream Slideshow Maker nevű programot, ami Slideshow létrehozásához lett kifejlesztve.

A Picosmos Tools egy ingyenes, Magyar nyelvű képkezelő, szerkesztő alkalmazás, amivel képlopási feladatokat, Slideshow-kat, fotókollázsokat állíthatsz össze. Értelemszerűen számos fontos képmanipulációs funkciót is biztosít.

Picosmos Tools

Picosmos Tools Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Slideshow-k létrehozásához
 • Fotómontázsok készítéséhez
 • rengeteg képformátumot ismer
 • beépített képlopó
 • effektezéshez
 • Feliratozás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.picosmos.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Picosmos Tools
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.1202021-10-07 Alternate Pic View 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Inkscape 1.1.12021-09-27 Inkscape 1.1.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Chasys Draw IES 5.08.012021-09-22 Chasys Draw IES 5.08.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • Fotor 4.1.22021-09-18 Fotor 4.1.2 (0)
  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]