XnResize 1.10

Az XnResize egy képek átméretezésére használható szoftver amivel akár kötegelt képkezelési feladatokhoz is mód van. A Free alkalmazás a fotók átméretezésekor azokat konvertálással tudja a szükséges formátum tulajdonságokat módosítani. A fotón alap szerkesztési feladatok is elvégezhetőek, a kép forgatható, módosítható Gamma korrekció, egyszerre több fotó nevezhető át, profilban definiált módszerrel lehet kiválasztani a szükséges képtulajdonságokat.

A szoftver egy ingyenes képkezelő szoftver amit fotók átméretezéséhez, illetve néhány egyszerűbb képmódosítási munkafolyamathoz lehet futtatni. Az XnResize egy profi képszerkesztő szoftver aminek a használata kezdőknek is egyszerű.

Az XnResize letöltése, illetve a telepítése után a képek átméretezéséhez néhány alap beállítás szükséges ahol feladathoz a kép paramétereket kell konfigurálni ami az átméretezés utáni kép tulajdonságaihoz kell. A képkezelő szoftver az XnResize hordozható kiadásban is beszerezhető.

A szoftver egy tökéletes választás abban az esetben ha rengeteg képet kell átméreteznünk, azok tulajdonságai, a méretük ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkeznek. A beállításoknál egy profilos konfigurációs menüponton belül tudjuk képpont, méret, illetve százalék szerint begépelni azt az értéket amire át szeretnénk méretezni. A képkezelő, az XnResize Windows rendszeren használható kiadása a képek forgatását, illetve az azok konvertálását is támogatja ahol rengeteg olyan képformátumot lehet kiválasztani amik minden feladatokhoz a legmegfelelőbb paraméterekkel lesz felhasználható. JPG, PNG, TIF, TIFF, WEBP, PSD, RAW, PDF formátumokhoz is használható.

Fotók átméretezésére használható az XnResize

Az XnResize képátméretezője kötegelt feladatokhoz egy kötelező szolgáltatása az akár több betallózott kép szerkesztése és az azok átnevezése majd a definiált tárolóhelyre való elmentése.

Az alkalmazás Magyar nyelven is használható, nagyon egyszerű használhatóság, illetve az összes funkció rendelkezésre áll ami a képek átméretezése, konvertálási feladataihoz kell, több fotó egy munkafolyamatokhoz való szerkesztéséhez. Lehetőség van, hogy az XnResize beállításait eltároljuk, majd később visszaállítsuk azt, így csak a képek szerkesztésével kell foglalatoskodni.

Képek átméretezésre használható a Light Image Resizer illetve a Resizer Lite nevű képszerkesztő program amik hatékony képkezelő szoftverek kötegelt munkafolyamatokhoz.

Az XnResize egy képátméretező alkalmazás amivel akár egy teljes mappa tartalmát szerkeszteni tudjuk, rengeteg formátumot meg tud nyitni, képek forgatása, konvertálás, illetve az azok átnevezése funkciók állnak rendelkezésre.

XnResize

XnResize Összefoglaló:

 • képkezelő alkalmazás
 • képek átméretezéséhez
 • kötegelt feladat támogatás
 • képek konvertálása
 • fotók forgatása
 • profilos beállítások
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.xnview.com/en/xnresize/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XnResize
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnResize Portable 1.102021-04-10 XnResize Portable 1.10 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]
 • XnConvert 1.94.02021-10-05 XnConvert 1.94.0 (0)
  Az XnConvert egy speciális segédalkalmazás, amivel képeket lehet konvertálni, számos népszerű formátumba. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • XnConvert Portable 1.94.02021-10-05 XnConvert Portable 1.94.0 (2)
  Az XnConvert Portable egy közel 500 formátumot támogató fotófeldolgozó alkalmazás, ami konvertálásra és átméretezésre is alkalmas. Az […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • Fotor 4.1.22021-09-18 Fotor 4.1.2 (0)
  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free […]