Resizer Lite 2.1.0.0

A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. Támogatja a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF formátumokat. Mivel a munkafolyamat során igény esetén több mentési formátum is kiválasztható, így képkonvertálóként is funkcionál.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudsz képeket átméretezni, sőt egy munkafolyamaton belül azokat konvertálni, akkor mindenképp próbáld ki a Resizer Lite nevű alkalmazást.

A Resizer Lite letöltése után gyakorlatilag pillanatok alatt telepíthető, ami után egy igen egyszerű, alapvető opciókkal felszerelt kizárólag a szóban forgó feladatok ellátására alkalmas felület válik elérhetővé. Természetesen ha nem szeretnéd telepíteni, akár több gépen is futtatnád, a Resizer Lite hordozható verziója is elérhető.

Alapvetően a szoftver kereskedelmi termék, de szerencsére ingyenesen is használható némi korlátozással. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg az indulását követően.

A szerkesztésre szánt képet egyszerűen a felületére kell húzni, majd a bal oldalon található konfigurációs lehetőségeknél meg kell neki adni azokat a paramétereket, ami szerint meg szeretnénk kapni a végeredményt. A Resizer Lite képátméretezésnél vagy százalékos értékek formájában vagy képpont szerinti konfigurálást támogat. Közvetlenül itt van még arra mód, hogy megadjuk, hogy milyen formátumban kerüljön mentésre a kép, végeredményként kiválasztható JPEG, PNG, GIF, TIFF, BMP formátum.

Opcionálisan tömöríteni lehet azokat, így megoldható, hogy több fotó esetén kevesebb helyre legyen szükség. További előnynek tekinthető még hogy a Resizer Lite nem csak egyetlen fotó konvertálását, illetve átméretezését támogatja, hanem akár teljes mappákat lehet neki megadni, így kötegelt munkafolyamatokat is támogat. Így rengeteg időt lehet nyerni ilyen jellegű képszerkesztési feladatoknál.

Képátméretezésre használhatod még az IceCream Image Resizer, vagy a Light Image Resizer nevű alkalmazást, amik szintén az egyszerűség jegyében lettek megtervezve.

A Resizer Lite egy könnyen használható képkezelő alkalmazás, ami képek átméretezéséhez, illetve opcionálisan konvertáláshoz használható. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg hogy meg is vásárolható.

Resizer Lite

Resizer Lite Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • hordozható változatban is elérhető
 • képek átméretezéséhez
 • konvertáláshoz
 • alapvető szaktudást igényel a használata
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.den4b.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Resizer Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
11,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Batch TIFF Resizer 3.442017-10-07 Batch TIFF Resizer 3.44 (0)
  A Batch TIFF Resizer egy hatékony, egyben nagyon egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazás, amivel a kérdéses fotókat át lehet […]
 • iRedSoft Image Resizer 5.612021-10-07 iRedSoft Image Resizer 5.61 (0)
  Az iRedSoft Image Resizer nevű képkezelő alkalmazás segítségével a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudod a számítógépeden […]
 • Light Image Resizer 6.0.9.02021-09-29 Light Image Resizer 6.0.9.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • XnResize Portable 1.102021-04-10 XnResize Portable 1.10 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]
 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.7492020-08-15 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]