Képkezelők

Batch TIFF Resizer 3.44

A Batch TIFF Resizer egy hatékony, egyben nagyon egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazás, amivel a kérdéses fotókat át lehet méretezni, konvertálni, illetve egyszerűbb szerkesztési feladatokat hajthatsz rajta végre. A szóban forgó műveletsort akár kötegelten is támogatja. A beállításait el tudod menteni. JPEG, PNG, PDF, TIFF formátumok esetén támogatott a használata.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel néhány egyszerű lépés követésével tudsz akár kötegelt formában fotókat átméretezni, illetve azokon egyszerűbb szerkesztési műveleteket végrehajtani, akkor itt a Batch TIFF Resizer.

A Batch TIFF Resizer letöltése után néhány kattintással installálható, amit követően egy egyszerű, könnyen navigálható kezelőfelületen kezdeményezheted akár több fotó szerkesztését. A módosításra szánt fotót egyszerűen a felületére lehet húzni, vagy közvetlenül a kezelőfelületéről akár teljes mappák tartalmát lehet betallózni.

A Batch TIFF Resizer alapvetően JPEG, PNG, PDF, TIFF kimenetek esetén tud teljes értékű támogatást nyújtani. A funkcióit kiemelve, ideális képek átméretezéshez, ahol egy munkameneten belül azokat konvertálhatod is népszerűbb kimenetbe.

Mivel az ilyen jellegű feladatok sokszor egyedi konfigurációt igényelnek, ha fontosnak tartod, a beállításokat el tudod menteni, így azt később vissza lehet importálni, annak az érdekében, hogy kevesebb felhasználói interaktivitásra legyen szükség a következő futtatás alkalmával.

Nem igények komolyabb konfigurációt, az installálást követően azonnal használatba vehető.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette az IceCream Image Resizer, vagy a FastStone Photo Resizer nevű programot, mindkét alternatíva a hatékonyságot és az azonnali eredményeket tartja szem előtt.

A Batch TIFF Resizer nevű alkalmazással akár kötegelt módon tudsz fotókat átméretezni, egy munkafolyamaton belül azokat konvertálhatod népszerűbb formátumba. Menthető beállítások, egyszerű használat jellemzi. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Ami különleges az esetében, hogy PDF formátumok esetén is megállja a helyét. Jelenleg csak Angol nyelven futtatható, honosított formában nem támogatott a használata.

Batch TIFF Resizer

Batch TIFF Resizer összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek átméretezéséhez, konvertálásához
 • kötegelt feladat támogatás
 • JPEG, PNG, PDF, TIFF formátumokat támogat
 • minimális beállításra van szükség
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.batchimage.com/product/btiffresizer/

     


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Batch TIFF Resizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Resizer Lite 2.2.0.02024-05-20 Resizer Lite 2.2.0.0 (0)
  A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. […]
 • Converseen 0.12.2.3-12024-04-22 Converseen 0.12.2.3-1 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]
 • Light Image Resizer 6.2.0.02024-02-22 Light Image Resizer 6.2.0.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • Photo Resizer Expert 1.42024-01-03 Photo Resizer Expert 1.4 (0)
  A Photo Resizer Expert különleges képszerkesztési feladatokhoz hatékony amivel BMP, HDR, JPG, PNG, EXR, DDS, GIF fájlformátumú […]
 • XnResize Portable 1.112023-11-22 XnResize Portable 1.11 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]

Szólj hozzá