SoftOrbits Batch Picture Resizer 7.3

A SoftOrbits Batch Picture Resizer egy modern, egyszerűen használható képszerkesztő szoftver. Az alábbi Magyar nyelven is futtatható programmal képeket méretezhetsz át, konvertálhatsz, effektezhetsz, feliratokat helyezhetsz el rajta. Ezzel a programmal akár képek kötegelt átnevezését is meg lehet valósítani.

Egy korszerű, igen hasznos képkezelési funkciókat biztosító profi képszerkesztő alkalmazás a SoftOrbits Batch Picture Resizer, amit a nevével ellentétben nem csak fotók átnevezésére lehet felhasználni, mivel számos egyéb funkciót is támogat.

A SoftOrbits Batch Picture Resizer letöltése után az első indítását követően egy Magyar nyelvi támogatással biztosított kezelőfelületen tallózhatod be azt a képet, vagy képeket amiket szerkeszteni akarsz. Szerencsére több ma elterjedt kimenet esetén nyújt teljes körű támogatást, legyen az PCX, TGA, TIFF, JPEG, BMP, RAW, GIF, PNG.

A szoftver egy munkafolyamaton belül egyszerre több képet is tud kezelni, így a használatával rengeteg időt spórolhatsz meg.

A SoftOrbits Batch Picture Resizer legfontosabb funkcióit említve ideális, hogy fotókat lehessen átméretezni, számos előre definiálható paraméter között választhatsz. Konvertáláskor a korábban említett formátumok között választhatsz, módosítható a minőség, ezzel az opcióval helyet spórolhatsz meg, ez akkor lehet hasznos ha rengeteg fotót tárolsz a számítógépeden.

Felfedezhető még a SoftOrbits Batch Picture Resizer képkezelőjében néhány különleges képszerkesztő funkció, lehet még vele tükrözni, forgatni a képeket, ezt akár teljesen automatikusan, ezt a funkciót előre engedélyezni kell.

Ha fel szeretnéd a fotóidat dobni, azt effektekkel teheted meg. Az eszközök menüponton belül feliratokat adhatsz hozzá, illetve akár kötegelt fájlátnevezési feladatokat hajthatsz végre.

Képek szerkesztésére használhatod még az ImBatch, vagy a szintén ingyenes Free Batch Photo Resizer nevű szoftvert, amiből telepítést nem igénylő kiadás is elérhető. Szintén képek átméretezéséhez nyújt optimális közeget.

A SoftOrbits Batch Picture Resizer képkezelőjével konvertálhatsz, képeket méretezhetsz át, effektezhetsz. Több népszerűbb formátumot támogat. Magyar nyelvű.

SoftOrbits Batch Picture Resizer

SoftOrbits Batch Picture Resizer összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek átméretezéséhez
 • kép konvertáló funkció
 • feliratozás
 • effektezés
 • fotók forgatásához
 • kötegelt feladatok támogatása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: https://www.softorbits.com/batch_picture_resize/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SoftOrbits Batch Picture Resizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Batch TIFF Resizer 3.442017-10-07 Batch TIFF Resizer 3.44 (0)
  A Batch TIFF Resizer egy hatékony, egyben nagyon egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazás, amivel a kérdéses fotókat át lehet […]
 • iRedSoft Image Resizer 5.622021-11-23 iRedSoft Image Resizer 5.62 (0)
  Az iRedSoft Image Resizer nevű képkezelő alkalmazás segítségével a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudod a számítógépeden […]
 • Pictor 1.26.12021-11-13 Pictor 1.26.1 (0)
  A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget […]
 • XnResize 1.102021-10-02 XnResize 1.10 (0)
  Az XnResize egy képek átméretezésére használható szoftver amivel akár kötegelt képkezelési feladatokhoz is mód van. A Free alkalmazás […]
 • Light Image Resizer 6.0.9.02021-09-29 Light Image Resizer 6.0.9.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]