Tags - den4b.com szoftverek listája - SzoftHub.hu

den4b.com

 • A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. Támogatja a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF formátumokat. Mivel a munkafolyamat során igény esetén több mentési formátum is kiválasztható, így képkonvertálóként is funkcionál.

  Resizer Lite 1.1.0.0

  A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. Támogatja a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF formátumokat. Mivel a munkafolyamat során igény esetén több mentési formátum is kiválasztható, így képkonvertálóként is funkcionál.

  olvasd tovább...

 • A ReNamer Lite egy speciális fájlátnevező alkalmazás, amivel akár csoportosan tudsz adott fájlokat, vagy mappák tartalmát átnevezni. Az alábbi Free alkalmazás kis méretű, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik.

  ReNamer Lite 6.7

  A ReNamer Lite egy speciális fájlátnevező alkalmazás, amivel akár csoportosan tudsz adott fájlokat, vagy mappák tartalmát átnevezni. Az alábbi Free alkalmazás kis méretű, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • A RandPass Lite egy egyszerű, hatékony jelszógeneráló program amivel tetszőleges, kellő erősségű jelszavakat lehet készíteni. Több paramétert is előre lehet konfigurálni, könnyen használható, sőt, azt el is lehet menteni text formátumban.

  RandPass Lite 1.3

  A RandPass Lite egy egyszerű, hatékony jelszógeneráló program amivel tetszőleges, kellő erősségű jelszavakat lehet készíteni. Több paramétert is előre lehet konfigurálni, könnyen használható, sőt, azt el is lehet menteni text formátumban.

  olvasd tovább...