Titkosítás

RandPass Lite 1.3

A RandPass Lite egy egyszerű, hatékony jelszógeneráló program amivel tetszőleges, kellő erősségű jelszavakat lehet készíteni. Több paramétert is előre lehet konfigurálni, könnyen használható, sőt, azt el is lehet menteni text formátumban.

Ha nem használunk kellő erősségű jelszavakat, azok könnyen kitalálhatóak. Ha pedig sok jelszóról van szó, igen nehéz manuálisan többet is kitalálni úgy hogy azok biztonságosak is legyenek egyben. Ha egy úgynevezett jelszó generáló programot keresel, akkor itt a RandPass Lite, amit akár a kezdők is minimális szaktusás mellett tudnak használni.

A RandPass Lite letölthető hagyományos telepíthető, illetve hordozható változatban, amit egy USB adathordozóról is futtathatsz, több gépen anélkül hogy nyomot hagyna maga után, vagyis szemetelne.

A szoftver kezelőfelülete mint korábban kitértünk rá, úgy lett megtervezve, hogy az egyszerűséget tartsa szem előtt, sajnos viszont van egy negatív jellemzője, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott, így azok érezhetik magukat előnyben akik alapvető Angol nyelvtudás birtokában vannak.

Közvetlenül a RandPass Lite kezelőfelületén választható ki, hogy milyen betű, szám, karakter kombinációkat vegyen figyelembe az azok generálásakor. Ezt külön opcionálisan ki lehet jelölni. Az egyéb beállításoknál még az is kiválasztható, hogy hány karakterből álljon. Az így generált jelszavakat text formátumban el lehet menteni. A nagyobb márkanevű jelszógenerátor programokkal ellentétben sajnos nem lehet azt titkosítani, így azokat biztonságos helyen érdemes tárolni.

A RandPass Lite néhány funkciójához külön billentyűkombinációk vannak hozzárendelve, így még egyszerűbb a kezelése.

Jelszavak generálásához alkalmas szoftver még az Enpass, illetve a F-Secure KEY, ezek az alternatívák komplett jelszómenedzserként is funkcionálnak.

A RandPass Lite egy kis méretű, egyszerűen használható jelszó generáló program, ami rengeteg változó felhasználásával teszi lehetővé, hogy megfelelő erősségű jelszavakat lehessen készíteni. Természetesen azokat el is lehet menteni. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg arról hogy meg is vásárolható.

RandPass Lite

RandPass Lite Összefoglaló:

 • Jelszó generáló program
 • hordozható változatban is elérhető
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs parancsos vezérlés
 • betűk, számok, véletlenszerű karakterek kiválasztásának a lehetősége
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.den4b.com/?x=products&product=randpass

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RandPass Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
11,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC 2.7.92024-06-20 KeePassXC 2.7.9 (0)
  A KeePassXC egy igazán professzionális szinten használható, teljesen ingyenes jelszó menedzser program amivel a jelszavak sokkal […]
 • KeePassXC Portable 2.7.92024-06-20 KeePassXC Portable 2.7.9 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • 1Password 8.10.35.32024-06-19 1Password 8.10.35.3 (0)
  Az 1Password egy profi jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet Windows operációs rendszeren eltárolni a jelszavainkat. A […]
 • LastPass 4.130.02024-06-07 LastPass 4.130.0 (0)
  A LastPass egy többtényezős hitelesítési feladatokhoz is futtatható jelszó menedzser program amivel fokozhatjuk a jelszavaink […]
 • Sticky Password Premium 8.8.6.18172024-06-05 Sticky Password Premium 8.8.6.1817 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]

Szólj hozzá