Passwarden 1.7.0.0

A Passwarden egy kényelmes jelszó eltárolási módszert tesz lehetővé azok számára akik rengeteg belépő azonosítót szeretnénk könnyedén, gyorsan kezelni. A jelszó széf szoftver jelszó generátor funkciót is biztosít. Több platformra is beszerezhető. Windows App kompatibilitással szerezhető be.

Biztonságosabban lehet akár több eszközről is kezelni a korábban regisztrált fiókokhoz tartozó jelszavakat. A Passwarden eszköze sokkal egyszerűbb, illetve eredményesebb funkcionalitással használható ha több olyan regisztrált fiók azonosítóval rendelkezünk amiknek a kezelése már bonyolult, időigényes.

A Passwarden letölthető verziója Windows App kiegészítőként szerezhető be. A megoldás a hatékonyabb integrációt támogatja a Windows operációs rendszert futtatóknak.

A szoftverrel sokkal kényelmesebben lehet kezelni a jelszavakat, biztonságos jelszavakat készíthetünk vele amiket meg is oszthatunk ha esetleg több eszközön is használnánk a jelszó kezelő alkalmazást.

Erős titkosítással támogatott a Passwarden

Hagyományos jelszavak tárolására, illetve akár vásárláshoz szükséges privát információk kényelmes, egyszerű beírására lehet kiválasztani.

A jelszó széf szoftver jelentős mértékben biztonságosabb módszerrel támogatja, hogy a jelszavakat erős titkosítással tároljuk és hogy csak mi tudjuk azokat megnyitni, ha egy olyan feladatot szeretnénk elvégezni amihez a szoftver egy korábban létrehozott beállítás profilt tartalmaz.

A jelszó menedzser, a Passwarden nevű program több platformos futtatásra lett tervezve ahol Windows, Android, MAC, illetve böngésző kiegészítőként lehet installálni.

A szoftver a létrehozott profil hozzáférését egy mester jelszó védi, így nem tudja megtekinteni az ott található tartalmat.

A Sticky Password Premium jelszó kezelő szoftver biztonságosabb jelszó tárolást tesz lehetővé. Az Universal Password Manager nevű alkalmazás is biztonságosabbá teheti az olyan feladatokat ahol a tartalmakhoz való hozzáféréséhez jelszó szükséges.

A Passwarden egy profi jelszó menedzser szoftver amivel titkosítva tárolhatóak azok a jelszavak amiket egy korábban regisztrált oldalra való belépéshez készítettünk el. Jelszó generálót is biztosít, több eszközön is használható ha egy programnak akarjuk eltárolni az összes jelszót.

Passwarden – jelszó menedzser

Passwarden Összefoglaló:

 • jelszó menedzser program
 • több platformon is futtatható
 • Windows App kiegészítőként szerezhető be
 • jelszó generáló funkció
 • korlátlan eszköz támogatás
 • Hackelhetetlen adat tárolást ígér a fejlesztő
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.keepsolid.com/passwarden/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Passwarden
Platform
Windows
Teljes ár
USD 3,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Password Manager Free 8.8.2.62021-06-06 Wise Password Manager Free 8.8.2.6 (0)
  A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a […]
 • KeePassXC Portable 2.6.32021-01-14 KeePassXC Portable 2.6.3 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • 1Password 7.9.8222021-10-19 1Password 7.9.822 (0)
  Az 1Password egy profi jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet Windows operációs rendszeren eltárolni a jelszavainkat. A […]
 • Buttercup 2.11.02021-10-03 Buttercup 2.11.0 (0)
  A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]