Jelszó kezelő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Jelszó kezelő

 • A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, kényelmesebben tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. A szoftver böngésző integrációs szolgáltatással is rendelkezik, támogatja a Chrome-ot, illetve a Firefox-ot. Free alkalmazás. Jelszó generálót is tartalmaz.

  Buttercup 2.10.0

  A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, kényelmesebben tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. A szoftver böngésző integrációs szolgáltatással is rendelkezik, támogatja a Chrome-ot, illetve a Firefox-ot. Free alkalmazás. Jelszó generálót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. Menti a jelszavaidat amit a megfelelő pillanatban beilleszt az adott oldalon. Böngésző integrációs szolgáltatással, ahol a legtöbbek által ismert szoftvereket kezeli, be tudja írni a jelszavainkat. 

  RoboForm 9.1.7.7

  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. Menti a jelszavaidat amit a megfelelő pillanatban beilleszt az adott oldalon. Böngésző integrációs szolgáltatással, ahol a legtöbbek által ismert szoftvereket kezeli, be tudja írni a jelszavainkat. 

  olvasd tovább...

 • A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a jelszavakat. A Free alkalmazás jelszó generáló funkciót, adatlopás védelemmel, csekély erőforrással áll rendelkezésre. A szoftver export, illetve importálható jelszó tárolási módszerrel szerezhető be.

  Wise Password Manager Free 8.8.2.6

  A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a jelszavakat. A Free alkalmazás jelszó generáló funkciót, adatlopás védelemmel, csekély erőforrással áll rendelkezésre. A szoftver export, illetve importálható jelszó tárolási módszerrel szerezhető be.

  olvasd tovább...

 • A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ tárolható el a számítógépen. A biztonságos technológiára épülő szoftver jelszó kezelő, böngésző integráció szolgáltatást is biztosít. Jelszó készítővel. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

  KeePassXC Portable 2.6.3

  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ tárolható el a számítógépen. A biztonságos technológiára épülő szoftver jelszó kezelő, böngésző integráció szolgáltatást is biztosít. Jelszó készítővel. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Passwarden egy kényelmes jelszó eltárolási módszert tesz lehetővé azok számára akik rengeteg belépő azonosítót szeretnénk könnyedén, gyorsan kezelni. A jelszó széf szoftver jelszó generátor funkciót is biztosít. Több platformra […]

  Passwarden 1.3.0.0

  A Passwarden egy kényelmes jelszó eltárolási módszert tesz lehetővé azok számára akik rengeteg belépő azonosítót szeretnénk könnyedén, gyorsan kezelni. A jelszó széf szoftver jelszó generátor funkciót is biztosít. Több platformra […]

  olvasd tovább...