Wise Password Manager Free 8.8.2.6

A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a jelszavakat. A Free alkalmazás jelszó generáló funkciót, adatlopás védelemmel, csekély erőforrással áll rendelkezésre. A szoftver export, illetve importálható jelszó tárolási módszerrel szerezhető be.

A szoftver egy minden felhasználónak mindenképp kipróbálásra érdemes jelszó kezelő szoftver amivel egyszerűbben lehet több jelszót is eltárolni. Így azokhoz csak azok a számítógép használók férhetnek hozzá akiknek a megfelelő jogosultság megvan. A Wise Password Manager Free ingyenesen használható.

A Wise Password Manager Free letöltése után a szoftver telepítése után lehetőség lesz a jelszavak eltárolására, illetve a korábban eltárolt jelszavak kezelésére ahol azokat importálni lehet a korábban létrehozott plusz adatokkal.

A szoftverrel sokkal egyszerűbben lehet egyszerre több jelszót tárolni ahol azokhoz akár olyan szöveges leírásokat lehet készíteni amivel kategorizáltan lehet azok között megnyitni azt a jelszót amit az adott oldal belépéséhez szükséges.

A jelszó menedzser alkalmazás egy egyszerűen használható program amit a kezdő felhasználók is minden azon funkció megtalálható amik fontosak azért hogy a számítógépen tudjunk a jelszavak kezeléséhez minden eszközt használni.

Biztonságos jelszó széf program a Wise Password Manager Free

A szoftver a Wise Password Manager Free fiatalos kiegészítője is biztosít jelszó készítőt ahol egy erős, nem feltörhető biztonságos jelszót lehet létrehozni, betűk, speciális karakterek, illetve akár számokat is tartalmazhat. A jelszó generáló funkció egyetlen paranccsal készíthető el azt a szoftver felületéről a vágólapra lehet másolni majd az a szükséges regisztrált oldalnál lehet kiválasztanunk.

A szoftver egy biztonságos módszerrel tárolja el a jelszavakat ahol azokat egy jelszóval védhető le az illetéktelen hozzáféréstől.

Jelszó menedzser program a TweakPass, illetve az Icecream Password Manager amik egy erős titkosítási módszerrel tudják eltárolni a belépéskehez létrehozott azonosítókat.

A Wise Password Manager Free egy ingyen kipróbálható jelszó kezelő program. Sokkal felhasználóbarátabb módszerrel lehet a regisztrált oldalaknál begépelt jelszavakat elmenteni, illetve azokhoz egy erős jelszót készíteni.

Wise Password Manager Free

Wise Password Manager Free Összefoglaló:

 • jelszómenedzser program
 • jelszó generáló funkció
 • exportálás, importálás
 • leírásokat lehet készíteni azokhoz
 • adatlopás védelem
 • mesterjelszó használat
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.free-password-manager.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Password Manager Free
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC Portable 2.6.32021-01-14 KeePassXC Portable 2.6.3 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Passwarden 1.7.0.02021-10-05 Passwarden 1.7.0.0 (0)
  A Passwarden egy kényelmes jelszó eltárolási módszert tesz lehetővé azok számára akik rengeteg belépő azonosítót szeretnénk […]
 • Buttercup 2.11.02021-10-03 Buttercup 2.11.0 (0)
  A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3302021-09-29 Alternate Password DB Portable 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]