Jelszó generáló, export, illetve import funkcióval választható a Wise Password Manager Free

A szoftver egy nyílt forráskóddal beszerezhető jelszó kezelő alkalmazás amivel egy minden felhasználó számára ideális módszerrel lehet egy szoftverrel eltárolni a belépésekhez használt adatokat. A Wise Password Manager Free egy profi jelszó menedzser ami több fontos funkciót tartalmaz.

A szoftverrel a regisztrációt igénylő oldalak belépéséhez szükséges jelszavakat, felhasználóneveket, illetve az oldalak nevét lehet eltárolni, illetve elérni ha be szeretnénk lépni. A jelszó menedzser program a Wise Password Manager Free egy jelszó előállító funkcióval is rendelkezik amivel biztonságos jelszavakat lehet generálni, számok, illetve nem elterjedt karakterek kiválasztásával. A program támogatja, hogy a szoftver kipróbálója válassza ki hogy milyen karakterekből hozza létre, illetve az azok hosszával támogatja, hogy biztonságos megfelelően variált jelszót válasszunk.

Modern jelszó széf megoldás

A szoftver által eltárolt jelszavakról biztonsági mentéseket lehet készíteni, illetve azokat visszaállíthatjuk azt ZIP fájlformátumban lehet elkészíteni.

Az alkalmazással beállításként létrehozott jelszó sablonok szerkeszthetőek ahol a fontosabb testre szabáshoz szükséges eszközök elérése egy modern szoftver felületén végezhető el.

A Wise Password Manager Free jelszó kezelőjét innen lehet beszerezni. Ingyenes eszköz amivel sokkal felhasználóbarátabb módszerrel, illetve sokkal erősebb titkosítási módszer definiálása alapján lehet a jelszavainkat eltárolni.

Wise Password Manager Free – jelszó kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
jelszó generáló, export, illetve import funkcióval választható a Wise Password Manager Free
Szerző
Leírás
Ingyenes, profi megoldásként használható jelszó kezelő szoftver a Wise Password Manager Free amivel biztonságos jelszavakat is generálhatunk.

Kapcsolódó szoftverek