Portable titkosítás

Enpass Portable 6.9.5

Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a számítógépen a belépőazonosítókat eltárolni. A Free alkalmazás profilban tárolja el, jelszó ellenőrzővel, importálás, jelszó generáló eszközzel is rendelkezik.

A jelszó menedzser sokkal profibb módszerrel támogatja, hogy a számítógépen tárolt jelszavakat a szoftver által eltárolt, regisztrált profilba elmentett belépési azonosítókat, a belépésnél be tudjuk illeszteni. Az Enpass Portable Windows verzióját ingyen, telepítés nélkül használhatjuk.

Az Enpass Portable letöltése után a szoftver egy ZIP fájlban található amit csak ki kell bontani, amit minden ma elérhető tömörített fájlkezelő program ki tud bontani. Telepíthető változatban is kipróbálható. Windows, Linux, illetve Android operációs rendszeren futtatható. A jelszó menedzser indításakor visszaállíthatóak a korábban létrehozott regisztrált fiókban található jelszó profil beállítások, új fiókokat hozhatunk létre ahol csak egy mesterjelszót kell generálnunk ami szám, betű, ritkábban használt karakterekből áll.

Modern kinézettel rendelkezik ahol a jelszavak profibb kezelésének az érdekében profilba tárolják, amihez rengeteg előre létrehozott sablon konfigurációt biztosít az Enpass Portable amiből majdnem 80 darab között választható ki az amit egy speciális akár banki azonosítók egyéni dinamikusabb eltároláshoz szükséges. A jelszó menedzser program az Enpass Portable jelszó generálót eszközt is tartalmaz amivel sokkal nehezebben kitalálható jelszavakat lehet készíteni.

Jelszó készítő funkcióval lehet biztonságos jelszavakat létrehozni ahol akár az azok erősségéről is adatokat jelenít meg. Kompromittált tulajdonságokkal rendelkező jelszókezelő funkciót is használhatunk.

Jelszó menedzser program az Alternate Password DB, illetve a McAfee True Key amikkel biztonságosabban, profibban lehet a regisztrált internetes szolgáltatásokhoz való belépnél létrehozott jelszavakat begépelnünk.

Az Enpass Portable egy ingyenes akár cserélhető adathordozóról is futtatható jelszó kezelő, amivel jelszó generálót, profilos beállítást, Linux, illetve Android futtathatóság, kompromittált jelszó ellenőrző kiegészítőt is használhatunk.

Enpass Portable

Enpass Portable Összefoglaló:

 • jelszó menedzser program
 • nem kell installálni
 • jelszó készítő eszköz
 • szinkronizálható
 • sablonba tárolja el a belépőazonosítókat
 • mobilra, illetve Linux rendszerre is beszerezhető
 • kompromittált jelszó ellenőrző
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.enpass.io/
Enpass Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Enpass Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Enpass 6.9.52024-03-11 Enpass 6.9.5 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • KeePassXC Portable 2.7.72024-03-11 KeePassXC Portable 2.7.7 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Alternate Password DB 3.5402024-03-01 Alternate Password DB 3.540 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.5402024-03-01 Alternate Password DB Portable 3.540 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Password Safe 3.65.12024-02-23 Password Safe 3.65.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]

Szólj hozzá