SafeInCloud Portable 16.2.5

A SafeInCloud Portable segítségével a számítógépeden kezelt jelszavaidat tudod a felhőbe menteni biztonságos módon. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, a hordozható változata. Ez a profi program jelszógenerátort is tartalmaz.

Mivel ma már rengeteg feladatot végre lehet hajtani a számítógépünk segítségével, online rengeteg belépő azonosítót kezelhetünk napi szinten, fontos lehet, hogy azokat biztonságban és bármikor elérhető módon lehessen asszisztálni. SafeInCloud Portable megoldást tud szolgáltatni ezen a területen.

A program különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a beszerzett tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd akár egy USB adathordozóról is futtatható szemetelés mentesen kis erőforrás mellett.

Mivel a SafeInCloud Portable Magyar nyelvi támogatással is bír, így maga a használata sem egy bonyolult dolog.

Az első indulásakor egy áttekinthető beépített varázslófelület navigál végig azokon az alapvető lépéseken amik szükségesek ahhoz, hogy a program rendeltetésszerűen beüzemeltethető legyen. Egy mesterjelszó megadásával védhető le maga a program, így a számítógéphez illetéktelenül hozzáférők sem tudják ezeket megszerezni.

A SafeInCloud Portable egy igen áttekinthető, modern felhasználói felülettel van ellátva, ahol opcionálisan külső bővítményt lehet hozzáadni a böngészőkhöz, ezzel bővítve a szolgáltatásait. Támogatja a Mozilla Firefox, illetve a Google Chrome böngészőmotorokat. Mintaadatokat is szolgáltat, ami azért lehet hasznos mivel így könnyebben lehet a programot konfigurálni.

A SafeInCloud Portable szolgáltat még egy igen fejlett és megbízható jelszógenerátor funkciót is, így garantált, hogy kellően biztonságos, nehezen kitalálható azonosítókat tudj létrehozni.

A vele létrehozott biztonsági belépőkulcsok a Google Drive, DropBox tárhelyre tölthetőek fel, hogy azokat bármikor el tudd érni. Egy kattintással kezdeményezhető azok mentése, szinkronizálása.

A szóban forgó szoftver mellett igénybe veheted még a Quick Crypt nevű titkosító programot, vagy Encoding Decoding Free portable megoldását, amivel adott mappákat tudsz jelszóval levédeni.

A SafeInCloud Portable egy telepítést nem igénylő jelszó mindenes program, amivel a gépeden tárolt azonosítók menthetőek, le titkosíthatóak, opcionálisan feltölthetőek külső tárhelyre, a felhőbe. Jelszógenerátor szolgáltatással.

SafeInCloud Portable

SafeInCloud Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SafeInCloud Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SafeInCloud 16.2.52016-10-10 SafeInCloud 16.2.5 (0)
  A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos […]
 • Password Safe Portable 3.42.02017-03-31 Password Safe Portable 3.42.0 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő […]
 • Password Safe 3.42.02017-03-31 Password Safe 3.42.0 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az […]
 • Alternate Password DB Portable 2.4702017-09-23 Alternate Password DB Portable 2.470 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak […]
 • KeePass Portable 2.312016-01-13 KeePass Portable 2.31 (0)
  A KeePass Portable egy jelszavak menedzselésére alkalmas program, amit nem kell telepíteni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz […]