Blog

Sticky Password Premium – felhő alapú jelszó menedzser

Online szolgáltatással használható jelszó menedzser szoftver amivel kényelmesebbé válnak a számítógépen kezelt jelszavak tárolása, illetve az azok több eszközön történő szinkronizálási feladatai. Vele biztonságos jelszókat hozhatsz létre, azt kényelmesen lehet felhasználni azon a területen ahová kell. Nem más mint a Sticky Password Premium.


Plusz funkciókkal rendelkező jelszó menedzser szoftver a Sticky Password Premium, ami gondoskodik arról hogy az ilyen jellegű adataidat nem csak hogy biztonságban tudd, hanem azt azokról az eszközökről, illetve onnan tudd elérni ahol csak te szeretnéd.
A menedzsment szolgáltatás részeként biztonságos jelszót hozhatsz létre, azt a korábban létrehozott fiókjaiddal szinkronizálhatod.
A jelszó menedzser első használata során egy beépített varázslófelületen tud minket végignavigálni a beállításain, itt a kezdő felhasználókat próbálja segíteni azokon a lépéseken amik a teljes funkcionalitásához szükségesek.
Ha arra az oldalra navigáltál ahol azt be szeretnéd írni, automatikusan kitölti a vágólap kezelő szolgáltatásával, a beállítások profil szerint kerülnek eltárolásra majd ha szükséges korlátlan számban újból betölthetőek, hogy a Sticky Password Premium nevű alkalmazást azonnal használhasd. A kipróbálható szoftver legújabb verziója innen szerezhető be. Angol felhasználói felülettel.

Sticky Password Premium – jelszó kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sticky Password Premium – felhő alapú jelszó menedzser
Szerző
Leírás
Online szolgáltatással használható jelszó menedzser szoftver amivel kényelmesebbé válnak a számítógépen kezelt jelszavak tárolása, illetve az azok több eszközön történő szinkronizálási feladatai.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá