Fájlok titkosítása az Alternate Password DB Jelszó Menedzserrel

Megakadályozható az adatszivárgás, nem tudják a privát tartalmainkhoz létrehozott fájlokat megtekinteni ha azokat titkosítjuk. A szoftverrel szinte bármilyen tartalmat titkosíthatunk, egy profi jelszó menedzser program, a fájlok Blodwish 256 Bit eljárással tárolhatóak el. Az Alternate Password DB a tartalmakat egy mesterjelszóval titkosítja.

A privát adatokkal eltárolt tartalmak egy titkosított fájllá alakítható amivel abban az esetben is megvédhetjük ha a hardvert ellopták. A Windows fájltitkosítójától sokkal egyénibb funkciókat tartalmaz. A szoftverrel dokumentumokat, alkalmazásokat is el lehet erős titkosítással tárolni. A belépéshez létrehozott bejegyzésekhez jegyzetek hozhatóak létre, táblázatba rendszerezhetőek. Pin kóddal titkosíthatóak a tartalmak bejegyzései, különleges fájlformátumban Flash adathordozóról is megnyithatóak, egy .EXE alkalmazást generálhatunk a titkosított fájlokból az Alternate Password DB jelszó menedzser programmal.

Fájlok titkosítása a jelszó kezelő programmal

A szoftverrel egy új bejegyzést kell készíteni. A privát tartalmat be kell tallóznunk, APWD formátumba titkosíthatóak a tartalmaink. Nem kitalálható karakterekből egy Pin kódot is készíthetünk. A fájl megtekintéséhez a jelszót be kell írni, több számítógépen is futtatható exe fájlformátum is létrehozható.

A szoftver egy felhasználóbarát jelszó Menedzser program amivel akár több hardverről lehet a belépésekhez szükséges információkat megtekinteni. Az Alternate Password DB installálható, Illetve hordozható kiadásban is elérhető.

Alternate Password DB – Jelszó Menedzser


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok titkosítása az Alternate Password DB Jelszó Menedzserrel
Szerző
Leírás
Az Alternate Password DB egy belépési adatok eltárolásához profi szoftver amivel privát tartalmakkal létrehozott fájlok is titkosíthatóak.

Kapcsolódó szoftverek