EaseUS CleanGenius 3.0.6

Az EaseUS CleanGenius egy profi Windows karbantartó szoftver ami akár időzíthető funkciókat is biztosít.

 

Az alábbi szoftver most még kevésbé népszerű de mindenképp érdemes vele megismerkedni hisz rengeteg olyan funkciót biztosít amit a nagyobb márkájú programok tudnak, sőt ez hozzájuk viszonyítva valamivel többet is nyújt.

A legfontosabb funkcionális terület a takarítási opciók amit igen mélyrehatóan képes végrehajtani ezek elérése profilos elrendezés alapján lehetséges.

Ha már a kezelőfelület szóba jött érdemes megemlíteni hogy Magyar nyelvi támogatást is kapott így a navigáció egyszerű.

A szoftver lehetőséget biztosít kézi és teljesen automatikus takarítási feladatok végrehajtására az első inkább kezdők számára lehet hasznos, az utóbbi esetén a jártasabbaknak manuálisan kell meghozni az egyes összetevők sorsa feletti döntéseket.

Kereshetünk duplikált fájlokat, eltávolíthatjuk böngészési előzményeinket, töredezettség mentesíthetünk, tartalmaz egy végleges fájl eltávolítót.

Eszközök:

Tartalmaz RAM optimalizálót, indítópult kezelőt, jobb klikk menü javítót, parancsikon takarítót, fájldarabolót, titkosítót, és folyamat kezelőt, ami segítségével betekintést nyerhetünk az aktuálisan futó háttérszolgáltatásokba, ha szükséges le is állíthatjuk őket, itt természetesen odafigyeléssel érdemes eljárni.

EaseUS CleanGenius

A különleges funkciói között találjuk még a turbó gyorsítás varázsló lehetőséget, ami abban lehet szolgálatunkra hogy profil formájában készíthetünk egy konfigurációt amelyben a fölösleges háttérszolgáltatásokat tudjuk letiltani, az így elkészült profil egyetlen kattintással bármikor aktiválható.

Az EaseUS CleanGenius tartalmaz még program uninstaller segédet, fájlkeresőt (telepített alkalmazásaink méret alapján történő listázása), ütemezhető számítógép leállítás toolst.

Bizonyos szolgáltatásai csak a Pro változat esetén érhető el. Ingyenes változat.

EaseUS CleanGenius letöltés:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • ZipGenius Suite 6.3.2.31162016-05-22 ZipGenius Suite 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius Suite segítségével egyszerűen hozhatsz létre tömörített tartalmakat, vagy csomagolhatod ki a meglévőket. Rengeteg […]
 • GoogleClean 2016 (129)2015-10-30 GoogleClean 2016 (129) (0)
  A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a […]
 • EASEUS Partition Recovery 8.52014-10-25 EASEUS Partition Recovery 8.5 (0)
  Az EASEUS Partition Recovery egy Free alkalmazásként futtatható törölt adat visszaállító program, ami a szóban forgó műveletsort a […]
 • simpliclean 2.5.0.132017-01-15 simpliclean 2.5.0.13 (0)
  A simpliclean egy professzionális karbantartó szoftver, amivel rengeteg rendszer optimalizálási feladatot tudsz elvégezni. […]
 • Driver Genius 16.0.0.2452016-07-10 Driver Genius 16.0.0.245 (0)
  A Driver Genius egy minden felhasználó számára optimális lehetőségeket biztosító illesztőprogram kezelő alkalmazás. Ez a szoftver […]
Cimkék: , ,