EaseUS CleanGenius 3.0.6

Az EaseUS CleanGenius egy profi Windows karbantartó szoftver ami akár időzíthető funkciókat is biztosít.

 

Az alábbi szoftver most még kevésbé népszerű de mindenképp érdemes vele megismerkedni hisz rengeteg olyan funkciót biztosít amit a nagyobb márkájú programok tudnak, sőt ez hozzájuk viszonyítva valamivel többet is nyújt.

A legfontosabb funkcionális terület a takarítási opciók amit igen mélyrehatóan képes végrehajtani ezek elérése profilos elrendezés alapján lehetséges.

Ha már a kezelőfelület szóba jött érdemes megemlíteni hogy Magyar nyelvi támogatást is kapott így a navigáció egyszerű.

A szoftver lehetőséget biztosít kézi és teljesen automatikus takarítási feladatok végrehajtására az első inkább kezdők számára lehet hasznos, az utóbbi esetén a jártasabbaknak manuálisan kell meghozni az egyes összetevők sorsa feletti döntéseket.

Kereshetünk duplikált fájlokat, eltávolíthatjuk böngészési előzményeinket, töredezettség mentesíthetünk, tartalmaz egy végleges fájl eltávolítót.

Eszközök:

Tartalmaz RAM optimalizálót, indítópult kezelőt, jobb klikk menü javítót, parancsikon takarítót, fájldarabolót, titkosítót, és folyamat kezelőt, ami segítségével betekintést nyerhetünk az aktuálisan futó háttérszolgáltatásokba, ha szükséges le is állíthatjuk őket, itt természetesen odafigyeléssel érdemes eljárni.

EaseUS CleanGenius

A különleges funkciói között találjuk még a turbó gyorsítás varázsló lehetőséget, ami abban lehet szolgálatunkra hogy profil formájában készíthetünk egy konfigurációt amelyben a fölösleges háttérszolgáltatásokat tudjuk letiltani, az így elkészült profil egyetlen kattintással bármikor aktiválható.

Az EaseUS CleanGenius tartalmaz még program uninstaller segédet, fájlkeresőt (telepített alkalmazásaink méret alapján történő listázása), ütemezhető számítógép leállítás toolst.

Bizonyos szolgáltatásai csak a Pro változat esetén érhető el. Ingyenes változat.

EaseUS CleanGenius letöltés:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Clean Space 7.472020-11-27 Clean Space 7.47 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • HDCleaner Portable 1.311 Beta2020-11-17 HDCleaner Portable 1.311 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • CCleaner 5.742020-11-09 CCleaner 5.74 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]
 • Cleanmgr+ 1.3.6.112020-11-06 Cleanmgr+ 1.3.6.11 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • R-Wipe&Clean 20.0 Build 22932020-10-24 R-Wipe&Clean 20.0 Build 2293 (0)
  Az R-Wipe&Clean egy igen fejlett opciókkal felszerelt privát takarító alkalmazás, amivel nem csak az operációs rendszer használata […]
Cimkék: , ,