Karbantartó szoftverek

simpliclean 2.5.0.13

A simpliclean egy professzionális karbantartó szoftver, amivel rengeteg rendszer optimalizálási feladatot tudsz elvégezni. Tisztítható, töredezettség mentesíthető a regisztrációs adatbázis, optimalizálhatóak a korábban telepített böngészők. Ezek a lehetőségek a merevlemez esetén is biztosítottak. Alapvető rendszer információkat is tud biztosítani.

Egy univerzális, rengeteg elengedhetetlen szolgáltatást biztosító karbantartó szoftver a simpliclean, amivel jelentősen tudsz a számítógéped teljesítményén javítani. Olyan funkciók is felfedezhetőek benne amit eddig csak több egyidejű alkalmazás telepítése esetén fedezhettél fel.

A simpliclean letöltése után néhány alapvető információt kell csak megadni a telepítése során, amit követően azonnal használhatóvá válik. A szoftver kezelőfelülete amellett hogy rengeteg funkcióhoz biztosít hozzáférést, modern is egyben, nagyon egyszerűen navigálható. Azok a felhasználók érezhetik magukat előnyben akik alapvető Angol nyelvtudás birtokában vannak, mivel Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

A simpliclean automatikus, profil szerint összeállított karbantartási opciókat is tartalmaz, illetve szükség esetén manuálisan is kiválaszthatóak azok a területek amiket vizsgálat alá szeretnél vonni.

A simpliclean támogatja, hogy a regisztrációs adatbázist optimalizálhasd, töredezettség mentesítsd, lehetőség van a böngészők tisztítására, támogatja az összes ma elterjedt böngészőmotort.

Ha fontosnak tartod biztosít még egy Startup Manager funkciót, amivel némileg lerövidíthető a számítógép indulása. Az alkalmazással többszörösen törölhető a korábban törölt adatokat tartalmazó hely a merevlemezen, ez inkább adatvédelmi okokból lehet hasznos.

A program kezelőfelületéről a számítógépet vissza tudod állítani egy korábbi stabil állapotba, itt a Windows beépített szolgáltatását fogja igénybe venni.

A szoftver előnyeként hozható fel az egyszerű, hatékony használati lehetőség, ami viszont negatívum, hogy néhány funkciójához csak a megvásárolt változat esetén lehet hozzáférni, illetve nem biztosít testre szabási, kizárási lehetőségeket.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a CCleaner, vagy a Wise Care 365 karbantartóját. Az utóbbi megoldás moduláris felépítéssel rendelkezik további funkciókkal bővíthető, ha a hivatalos oldalról kiegészítőket töltesz le hozzá.

A simpliclean egy prémium kategóriába sorolható karbantartó szoftver, ami a regisztrációs adatbázis, a böngészők, a merevlemez tisztítására, optimalizálására használható fel. Ingyenes használat esetén néhány funkciójához nem lehet hozzáférni.

simpliclean

Simpliclean Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry tisztító, töredezettség mentesítő
 • böngésző takarító funkció
 • Startup Manager szolgáltatás
 • Rendszer visszaállításhoz
 • alapvető rendszer információk biztosításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.simplitec.com/en/simpliclean/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
simpliclean
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0732024-06-03 HDCleaner Portable 2.073 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • WinSysClean 22.02022-07-19 WinSysClean 22.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]
 • TweakNow RegCleaner 1.0.02024-05-09 TweakNow RegCleaner 1.0.0 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • Fortect 6.5.0.12024-05-07 Fortect 6.5.0.1 (0)
  A Fortect modern szolgáltatásokat biztosít a Registry, illetve a merevlemez tisztításához amivel akár a Windows rendszert gyorsítani […]

Szólj hozzá