Blog

A JCleaner Programeltávolító módban is futtatható

Meg tudjuk akadályozni, hogy a Windows rendszeren felhalmozódjanak azok a gyorsítótárazott tartalmak amik csak a tárhelyet foglalják a JCleaner Karbantartó szoftverrel. A felhasználói preferenciák alapján optimalizálási feladat is futtatható, a nélkülözhető indítópult kiegészítők letilthatóak, ami gyorsabb indítási időt eredményez. Közvetlenül hozzáférhetünk egy programeltávolítóhoz, szoftverek rendszerleíró kulcsait is előhívhatjuk.

A szoftverrel a felhasználó által kijelölt területeken tudjuk felkutatni a Windows, illetve a programjaink feladat előzményeit, a hasztalan Registry értékeket amivel extra kapacitás hozható ki a számítógépből. A Windows rendszeren történő karbantartási feladatokra tervezett JCleaner programmal a böngészők feladat előzményei, a gyorsítótárak, a Temp mappák tartalma, a már hasztalan hibajelentések követhetőek nyomon, szűrő funkciókkal is kalibrálhatunk, a még fontos munkafolyamat előzményeket nem törli.

Installált szoftverek kilistázásához, illetve az uninstallálásukhoz is remek

A hibalehetőségek kizárhatóak a karbantartási feladatokból, akár biztonsági mentés is létrehozható a Registry értékekről, probléma esetén vissza is állíthatjuk azokat. Az elavult Regisry értékek előbb utóbb Windows problémákat okozhatnak. A szoftverrel a Windows használata során felhalmozódott gyakori hibákat kiváló Registry értékek egyszerűen felkutathatóak, a már elavult rendszerleíró kulcsok, gyorsítótárak, feladat előzmények törlésével optimalizálhatjuk a Windows rendszert. Ha nem elegendő a számítógép merevlemezén a tárhely, a szoftverrel törölni tudjuk a hasztalan programokat, vissza tudjuk az azok beállításjegyzék kulcsait keresni, olyan feladatok esetén sem ütközünk problémákba mint a programok tulajdonságainak a megjelenítése.

A kiváló karbantartó funkciókat biztosító JCleaner innen szerezhető be, amivel programokat is uninstallálni tudunk.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A JCleaner Programeltávolító módban is futtatható
Szerző
Leírás
A JCleaner remekül végzi a dolgát karbantartási feladatok esetén amivel akár a hasztalan programjainkat is uninstallálni tudjuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá