CCleaner Professional Plus 5.50.6911

A CCleaner Professional Plus egy korszerű, számos extra opciót biztosító karbantartó szoftver. Az alkalmazás tartalmaz Registry, Merevlemez, böngésző tisztító funkciót. Az indítópult kezelőjével optimalizálható a gép teljesítménye. Az ingyenes kiadáshoz képest tartalmaz még töredezettség mentesítőt, merevlemez analizálót, illetve törölt adat helyreállító funkciót. Magyar nyelvű.

A címben említett alkalmazás a népszerű szoftverfejlesztő cég legtöbb funkciót biztosító karbantartó alkalmazása, amivel gyorsabbá, megbízhatóbbá, stabilabbá tehető az operációs rendszer. A CCleaner Professional Plus az ingyenes kiadáshoz képest tartalmaz töredezettség mentesítőt, illetve egy törölt adat helyreállító funkciót.

A CCleaner Professional Plus letöltését követően egy igen korszerű, Magyar nyelvi támogatással rendelkező kezelőfelülettel próbálható ki.

A szoftverrel optimalizálhatod a regisztrációs adatbázisodat, tisztíthatod a merevlemezt, ezen belül a böngészőket, felkutathatod a fájlduplikátumokat. A CCleaner Professional Plus tartalmaz még egy Startup Manager szolgáltatást, letiltható minden olyan alkalmazás amiket ritkán használsz. Áttekinthetőek, adminisztrálhatóak a böngészőkhöz tartozó kiegészítők, vele eltávolíthatod azokat.

A CCleaner Professional Plus karbantartójával uninstallálhatod a régi alkalmazásaidat, ki tud minden egyes szoftvert listázni ebből a célból. A karbantartást a program akár időzített formában is végre tudja hajtani, csak meg kell a számára adni a számára azt a változót, hogy mikor végezze el azt. Ez lehet időintervallum, vagy akár a felgyűlt fájlok mennyiségének a függvénye.

A CCleaner Professional Plus merevlemez tisztító funkciója kizárási lehetőségeket is tartalmaz, itt a telepített alkalmazásaid által visszahagyott gyorsítótárak törlésére is fel lehet használni, így ideális az azok optimalizálásához.

Ha az ingyenes kiadásra tartanál igényt, némileg kevesebb funkciókínálat mellett kipróbálhatod az ingyenes CCleaner nevű alkalmazást. Egy szintén igen népszerű privát jellegű rendszertakarítási feladatokra szakosodott segédszoftver a KCleaner ami szintén Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Multifunkciós megközelítésből a Wise Care 365 az egyik legoptimálisabb választás.

A CCleaner Professional Plus a népszerű karbantartó szoftver prémium változata, ami az ingyenes kiadáshoz képest tartalmaz töredezettség mentesítőt, illetve egy hatékony törölt adat helyreállító funkciót. Magyar nyelvű. Az alkalmazással jelentős teljesítmény javulás érhető el, duplikátum keresőt is kínál.

CCleaner Professional Plus

CCleaner Professional Plus összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • beépített töredezettség mentesítő funkció
 • merevlemez tisztító
 • duplikátum kereső funkció
 • törölt adat helyreállító funkció
 • böngésző tisztító
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.piriform.com/ccleaner/pro-plus


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Professional Plus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Portable 5.832021-07-21 CCleaner Portable 5.83 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • JCleaner 7.0.02021-04-03 JCleaner 7.0.0 (0)
  A JCleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel modern eszközök használatával lehet a számítógép teljesítményén javítani. A […]
 • CCleaner Professional 5.832021-07-21 CCleaner Professional 5.83 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner Slim 5.832021-07-21 CCleaner Slim 5.83 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • HDCleaner Portable 2.002 Beta2021-07-21 HDCleaner Portable 2.002 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]