Abelssoft termékek - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Abelssoft

 • A ScreenVideo MP4, WEBM, WMV formátumokat támogató videó felvevő szoftver, ami néhány speciális funkcióval is rendelkezik. A videó felvevő, képlopó szoftver bármilyen Windows asztali részlet megörökítésére felhasználható. Webkamera felvevővel, hangrögzítővel.

  ScreenVideo 2019

  A ScreenVideo MP4, WEBM, WMV formátumokat támogató videó felvevő szoftver, ami néhány speciális funkcióval is rendelkezik. A videó felvevő, képlopó szoftver bármilyen Windows asztali részlet megörökítésére felhasználható. Webkamera felvevővel, hangrögzítővel.

  olvasd tovább...

 • A Registry Cleaner egy speciális karbantartó szoftver, ami a futtatása során kifejezetten a regisztrációs adatbázist célozza meg. Vele néhány kattintással tisztítani tudod ezeket az értékeket, stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Szűrők támogatása, egyszerű használat jellemzi.

  Registry Cleaner 2017 2.0

  A Registry Cleaner egy speciális karbantartó szoftver, ami a futtatása során kifejezetten a regisztrációs adatbázist célozza meg. Vele néhány kattintással tisztítani tudod ezeket az értékeket, stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Szűrők támogatása, egyszerű használat jellemzi.

  olvasd tovább...

 • A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a számítógépre mentett nyomkövető sütiket, törölni tudod azokat, néhány eszköztár esetén is használható, ahol azok deaktiválására képes. Több böngészőt is támogat, az azok konfigurálásában is segít..

  GoogleClean 2016 (129)

  A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a számítógépre mentett nyomkövető sütiket, törölni tudod azokat, néhány eszköztár esetén is használható, ahol azok deaktiválására képes. Több böngészőt is támogat, az azok konfigurálásában is segít..

  olvasd tovább...