Böngésző konfiguráló - SzoftHub.hu

Böngésző konfiguráló

 • Az Auslogics Browser Care ideális hogy konfigurálni tudd a Firefox, Explorer, illetve Chrome böngésződet. Kezelheted azok előzményeit (takaríthatod), installált kiegészítőit, minden fontosabb jellemzőjét. Free alkalmazás.

  Auslogics Browser Care 5.0.24.0

  Az Auslogics Browser Care ideális hogy konfigurálni tudd a Firefox, Explorer, illetve Chrome böngésződet. Kezelheted azok előzményeit (takaríthatod), installált kiegészítőit, minden fontosabb jellemzőjét. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A PC Clean Maestro egy általános feladatokra tervezett karbantartó szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani a géped merevlemezén. A programmal tisztíthatóak a böngészők előzményei, eltávolíthatóak a régi alkalmazásaid is. Ha szükséges a böngészőidet is konfigurálhatod vele, ahol az Internet Explorer, a Mozilla Firefox, illetve a Chrome támogatott. Időzíthető karbantartási lehetőségekkel.

  PC Clean Maestro 4.4.3.171

  A PC Clean Maestro egy általános feladatokra tervezett karbantartó szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani a géped merevlemezén. A programmal tisztíthatóak a böngészők előzményei, eltávolíthatóak a régi alkalmazásaid is. Ha szükséges a böngészőidet is konfigurálhatod vele, ahol az Internet Explorer, a Mozilla Firefox, illetve a Chrome támogatott. Időzíthető karbantartási lehetőségekkel.

  olvasd tovább...

 • A Fast Browser Cleaner segítségével sokkal hatékonyabban és áttekinthetőbben tudod törölni a böngésző előzményeidet. Külön opcionálisan kiválasztható, hogy mely motorokat vegye figyelembe a vizsgálatok során. Alapvető konfigurálási lehetőségeket is biztosít.

  Fast Browser Cleaner 2.0.0.27

  A Fast Browser Cleaner segítségével sokkal hatékonyabban és áttekinthetőbben tudod törölni a böngésző előzményeidet. Külön opcionálisan kiválasztható, hogy mely motorokat vegye figyelembe a vizsgálatok során. Alapvető konfigurálási lehetőségeket is biztosít.

  olvasd tovább...

 • A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a számítógépre mentett nyomkövető sütiket, törölni tudod azokat, néhány eszköztár esetén is használható, ahol azok deaktiválására képes. Több böngészőt is támogat, az azok konfigurálásában is segít..

  GoogleClean 2016 (129)

  A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a számítógépre mentett nyomkövető sütiket, törölni tudod azokat, néhány eszköztár esetén is használható, ahol azok deaktiválására képes. Több böngészőt is támogat, az azok konfigurálásában is segít..

  olvasd tovább...

 •  A Toolbar Cleaner ideális eszköz arra hogy át tudjuk tekinteni a böngészőnk által használt eszköztárakat vele akár el is távolíthatóak azok amik kéretlenül települtek gépünkre. Tartalmaz még takarító, illetve konfiguráló […]

  Toolbar Cleaner 1.1.0.3

   A Toolbar Cleaner ideális eszköz arra hogy át tudjuk tekinteni a böngészőnk által használt eszköztárakat vele akár el is távolíthatóak azok amik kéretlenül települtek gépünkre. Tartalmaz még takarító, illetve konfiguráló […]

  olvasd tovább...