PC Clean Maestro 4.4.3.171

A PC Clean Maestro egy általános feladatokra tervezett karbantartó szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani a géped merevlemezén. A programmal tisztíthatóak a böngészők előzményei, eltávolíthatóak a régi alkalmazásaid is. Ha szükséges a böngészőidet is konfigurálhatod vele, ahol az Internet Explorer, a Mozilla Firefox, illetve a Chrome támogatott. Időzíthető karbantartási lehetőségekkel.

Ez a rendszeszköz funkcionálisan Windows karbantartási feladatokra lett megtervezve, ahol a legjellemzőbb rendszer optimalizálási lehetőségek fedezhetőek fel. A PC Clean Maestro a böngészőidhez, illetve magához az operációs rendszer tisztításához lett megtervezve.

A PC Clean Maestro letöltése után két módszerrel telepíthető, mód van, hogy maga a kipróbáló dönthesse el hogy milyen kritériumok szerint szeretné installálni, ez speciális igények esetén fontos.

A szoftver karbantartás esetén nem túl sok lehetőséget biztosít, de amit tud az bőségesen elég hogy egy gyorsabb, kevesebb hibát produkáló Windowst futtathass.

A PC Clean Maestro fel tudja kutatni azokat a visszamaradt fájlmaradványokat amik a Windows futtatása során felhalmozódtak, itt a böngészőket, illetve az átmeneti tárolóhelyeket veszi figyelembe.

Az alkalmazással törölni tudod azokat a szoftvereket amiket már nem használsz, így nem csak hely szabadítható fel a HDD-n, hanem erőforrást is spórolhatsz. Itt csak ki kell választani az uninstallálásra szánt alkalmazást. Ha szükséges a tartalmazó mappa megnyitható, bővebb információkat szerezhetsz arról a PC Clean Maestro megoldásával.

A böngészőid esetén néhány különleges funkciót is elérhetsz, azokat konfigurálhatod, akár alapállapotba tehető egyetlen kattintással. Szolgáltatások engedélyezhetőek, tilthatóak le. Ez a terület inkább jártasabbak számára javasolt.

Mivel a PC Clean Maestro kereskedelmi termék, néhány funkciója nem érhető el ingyenesen, helyette free megfelelőjeként választhatod a Wise Care 365 a CCleaner vagy a HDCleaner nevű szoftvert. Az utóbbi megoldás korszerűbb Windows konfigurálót is biztosít.

A PC Clean Maestro nevű alkalmazással karbantartani, konfigurálni tudsz, opcionálisan szoftverek eltávolítását is el tudod vele végezni. Konfiguráláskor a böngészőidet tudod testre szabni, ahol néhány jellegzetes hibajelenség szüntethető meg. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

PC Clean Maestro

PC Clean Maestro Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző tisztító funkció
 • Böngésző konfiguráló
 • Programeltávolító
 • Hely felszabadításhoz
 • Időzíthető rendszer optimalizálási módok
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PC Clean Maestro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.002 Beta2021-07-21 HDCleaner Portable 2.002 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • GClean 2021.221.02021-01-13 GClean 2021.221.0 (0)
  A GClean egy karbantartó szoftver amivel nem csak hogy felkutatható néhány különleges munkafolyamat előzmény hanem meg is lehet […]
 • SpeedyFox 2.0.30.1552020-10-09 SpeedyFox 2.0.30.155 (0)
  A SpeedyFox segítségével egyetlen kattintással tudod optimalizálni a Mozilla Firefox, Google Chrome, Skype, illetve Thunderbird […]
 • Avant Browser Portable 2018 Build 52018-05-16 Avant Browser Portable 2018 Build 5 (0)
  Az Avant Browser Portable egy telepítést nem igénylő, egyszerre több böngészőmotort is tartalmazó, számos hasznos szolgáltatással […]
 • Chrome Cleanup Tool 23.131.22017-12-08 Chrome Cleanup Tool 23.131.2 (0)
  A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek […]