Karbantartó szoftverek

1CClean 2.0.0.1

Az 1CClean nevű karbantartó szoftver segít optimalizálni a Windows rendszeredet. A szoftver számos igen hasznos Toolst tartalmaz, Merevlemez tisztító, Registry optimalizáló, Programeltávolító, Startup Manager, illetve vele áttekinthetőek a Rendszer visszaállítási pontok. A Böngésző tisztító funkciója a Microsoft Edge-t is támogatja. Nem igényel telepítést, Portable változat.

Egy telepítés nélkül használható, rengeteg különleges funkciót tartogató, kis mérettel bíró karbantartó szoftver az 1CClean. A programmal néhány kattintással optimalizálhatod az operációs rendszered működését, amellett hogy néhány extra funkciót is biztosít minden felhasználójának.

Az 1CClean letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, ezt követően azonnal neki is láthatsz a géped karbantartásának.

Az 1CClean karbantartója alapvetően két módszer szerint használható. Manuálisan, illetve profil szerint, az utóbbi esetén egy alapértelmezett beállítást vesz figyelembe. Manuális opciók esetén előre kiválasztható a számára, hogy milyen fájlokat keressen a merevlemezen, alkalmazhatsz szűrőket, ki tudja üríteni a kukát, figyelembe veszi a böngészőidet, a telepített alkalmazásaid gyorsítótárát. Az 1CClean különlegessége, hogy a Microsoft Edge böngészőjét is támogatja.

Korszerű lehetőségeket szolgáltat abból a célból, hogy a regisztrációs adatbázisodat optimalizálhasd, szintén kiválaszthatod a számára hogy mit vegyen figyelembe. A futtatása előtt adható meg neki.

Az 1CClean Tools menüponton belül felfedezhető még egy uninstaller funkció, ezzel a régi alkalmazásaidat távolíthatod el. Ki tud listázni minden korábban telepített szoftvert.

Ha gyorsítani szeretnél a géped indulásán erre egy Startup Managert biztosít, egyszerűen le tudod tiltani azokat az elemeket, programokat, amiket ritkán használsz. Ez az opció a Böngészők kiegészítői esetén is igénybe vehető.

Az 1CClean segítségével a rendszer visszaállítási pontok is áttekinthetőek. Törölhetőek a régiek.

Az alkalmazás kinézetben némileg hasonlít a CCleaner karbantartójára. A merevlemez optimalizálására használhatod még a Wise Disk Cleaner megoldását, a regisztrációs adatbázishoz az egyik legjobb ingyenes választás az AML Registry Cleaner ez a program további különleges opcióval is büszkélkedhet.

Az 1CClean egy telepítés nélkül futtatható karbantartó szoftver, amit a merevlemezhez, a böngészőidhez, illetve a regisztrációs adatbázishoz lehet felhasználni. Tartalmaz még Programeltávolítót, illetve egy Startup Managert is.

1CClean

1CClean összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • nem kell telepíteni
 • Merevlemez tisztító
 • Registry tisztító
 • Böngésző optimalizáló
 • egy kattintásos használat
 • Startup Manager
 • Programeltávolító funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: http://www.1cclean.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
1CClean
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,00 USD SHAREWARE
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • CCleaner Business Edition 6.26.111692024-07-17 CCleaner Business Edition 6.26.11169 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • WinUtilities Professional Edition 15.892023-09-01 WinUtilities Professional Edition 15.89 (0)
  A WinUtilities Professional Edition multifunkciós karbantartó szoftver amivel javíthatóak a Windows legjellemzőbben előforduló […]

Szólj hozzá