Fast Browser Cleaner 2.0.0.2

A Fast Browser Cleaner segítségével sokkal hatékonyabban és áttekinthetőbben tudod törölni a böngésző előzményeidet. Külön opcionálisan kiválasztható, hogy mely motorokat vegye figyelembe a vizsgálatok során. Alapvető konfigurálási lehetőségeket is biztosít.

Igaz maguk a böngészők is lehetővé teszik, hogy néhány kattintással törölni lehessen az előzményeket, de ez sokszor koránt sem olyan hatékony, mint ha egy külső forrásból származó programot hívnánk erre segítségül. Egy igen hatékony garantált eredményeket biztosító böngésző tisztító szoftver a Fast Browser Cleaner, ami mindent biztosít, ami csak szükséges lehet a szóban forgó feladat végrehajtásához. A program igen kis méretű, emellett kis erőforrás mellett, fut, gyorsan néhány kattintással telepíthető, aminek a végeztével azonnal használható állapotba kerül, kezdeményezhető az első tisztítás.

A Fast Browser Cleaner a futtatásakor azonnal fel tudja sorolni az összes korábban telepített böngészőmotort, és opcionálisan kiválaszthatóvá teszi azokat. Támogatja a ma leginkább elterjedt változatokat, a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer-t.

Egyetlen kattintással kezdeményezhető a vizsgálat, aminek a végeztével egy rövid áttekintést is szolgáltat arról, hogy mit is fog törölni.

A Fast Browser Cleaner törli a korábbi előzményeket, átmeneti könyvtárakat, képek, médiák nyomait. Természetesen itt manuálisan is dönthet a felhasználó. Kilistázza a böngészőkhöz tartozó eszköztárakat is, természetesen ezek is kezelhetőek vele.

A Fast Browser Cleaner egyéb szolgáltatásai részeként néhány alapvető konfigurációs lehetőséghez is hozzá lehet férni, megváltoztatható alkalmazásonként a kezdőoldal, új ablak megnyitásakor mit tegyen, illetve az alapértelmezett keresőmotor is konfigurálható.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Fast Browser Cleaner ingyenes használata esetén néhány funkcióját nem lehet igénybe venni, tehát funkciókorlátozással futtatható.

Helyette használhatod az inkább karbantartási feladatokra szakosodott CCleaner, vagy az Eusing Cleaner megoldását, ami a lehetőségeit tekintve ettől jóval több opciót szolgáltat.

A Fast Browser Cleaner egy kifejezetten a böngészők előzményeinek a törlésére, illetve a szóban forgó alkalmazás tisztítására szakosodott szoftver, ami áttekinthető felületen, konfigurálható módon teszi ezt lehetővé. Ingyenesen néhány lehetőségéhez nem lehet hozzáférni, ennek a tudatában érdemes használni.

Fast Browser Cleaner

Fast Browser Cleaner összefoglaló:

 • Böngésző tisztító program
 • előzmények törlése
 • manuális választási lehetőségek
 • egyszerű használat
 • böngésző konfiguráló
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.fastpctools.com/fbc/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Fast Browser Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
9,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Browser Care 3.2.1.02015-03-04 Auslogics Browser Care 3.2.1.0 (0)
  Az Auslogics Browser Care ideális hogy konfigurálni tudd a Firefox, Explorer, illetve Chrome böngésződet. Kezelheted azok előzményeit […]
 • GoogleClean 2016 (129)2015-10-30 GoogleClean 2016 (129) (0)
  A GoogleClean egy speciális karbantartó, adatvédelmi eszköz, amivel privátabb böngészést érhetsz el. Vele át tudod tekinteni a […]
 • Toolbar Cleaner 1.1.0.32014-09-14 Toolbar Cleaner 1.1.0.3 (0)
   A Toolbar Cleaner ideális eszköz arra hogy át tudjuk tekinteni a böngészőnk által használt eszköztárakat vele akár el is […]
 • Xleaner 4.28.13682015-09-20 Xleaner 4.28.1368 (0)
  Az Xleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó, rendszerpucoló segédlet amivel akár helyet lehet felszabadítani a […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]