Reg Organizer Portable 8.52

A Reg Organizer Portable egy telepítés nélkül használható univerzális karbantartó szoftver, ami Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás több speciális funkciót is biztosít azért, hogy a Windows-t gyorsabbá lehessen tenni. A registry esetén azt tisztítani, töredezettség mentesíteni, optimalizálni lehet. A merevlemez takarítása során figyelembe veszi a böngészők előzményeit, visszamarad log fájlokat. Uninstallert, Startup Managert is szolgáltat.

Sokrétű, könnyen kezelhető, minden fontosabbnak tekinthető karbantartási opciót biztosító program a Reg Organizer Portable ami a népszerű alkalmazás telepítést nem igénylő változata.

Mint a hagyományos, Reg Organizer Portable telepíthető kiadása, tökéletesen alkalmas, hogy a teleszemetelődött operációs rendszert ki lehessen tisztítani, illetve hogy néhány fontosabb konfigurációs beállításhoz hozzá lehessen férni, amivel gyorsabbá, testre szabottabb operációs rendszert lehet kapni.

A Reg Organizer Portable tartalmaz merevlemez tisztítót, ahol maga a felhasználó választhatja ki hogy mely területek vizsgálatára akarja felhasználni, el lehet vele távolítani az érvénytelen parancsikonokat, rendszer naplófájlokat, az ideiglenesen eltárolt böngészési előzményeket. A Regisztrációs adatbázis esetén a tisztításon felül azt töredezettség mentesíteni, optimalizálni lehet. Szükség esetén külön szerkesztőt is tartalmaz ahhoz.

Jelentősen lerövidíthető az operációs rendszer betöltődése, ha igénybe veszed a Startup Manager szolgáltatását, itt nem csak hogy el lehet távolítani a fölöslegeseket, új szoftverek adhatóak meg, vagy akár azokat késleltetni is lehet. A Reg Organizer Portable igen fejlett programeltávolító funkciót is biztosít, amivel az uninstallált szoftverek után takarítani lehet. Itt biztosít egy úgynevezett telepítésfelügyeleti szolgáltatást, aminek köszönhetően később sokkal hatékonyabban lehet törölni programokat.

A Reg Organizer Portable változatában felfedezhető még egy finomhangolási szolgáltatás, amivel a PC testre szabható funkcionálisan.

Telepítés nélküli megfelelőjeként használhatod még a Wise Care 365 Portable nevű karbantartót, vagy a CCleaner Portable megoldását, mindkettő amellett hogy Magyar nyelven is tud, ingyenesek is egyben.

A Reg Organizer Portable egy multifunkciós karbantartó szoftver ami felhasználható a merevlemez és a regisztrációs adatbázis tisztításához, illetve a számítógép konfigurálásához, optimalizálásához. A registry, Merevlemez Tools nem igényel telepítést, csak futtatni kell.

Reg Organizer Portable

Reg Organizer Portable összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • registry optimalizáló
 • merevlemez tisztító
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.chemtable.com/organizer.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Reg Organizer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Reg Organizer 8.572020-11-26 Reg Organizer 8.57 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Autorun Organizer 5.012020-12-24 Autorun Organizer 5.01 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit Startup Manager 2.2.252021-01-03 HiBit Startup Manager 2.2.25 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • PC Fresh 2021.7.02020-10-11 PC Fresh 2021.7.0 (0)
  A PC Fresh egy multifunkciós karbantartó szoftver amit a Windows rendszer konfigurálásához lehet használni. A szoftverrel […]
 • BootRacer 7.952020-09-23 BootRacer 7.95 (0)
  A BootRacer nevű Startup Manager alkalmazással gyorsítani lehet a PC indulásán, mindenre kiterjedő eredményeket biztosít arról hogy […]