VOVSOFT Bulk Barcode Generator 1.0

A VOVSOFT Bulk Barcode Generator egy specifikus vonalkódok létrehozásához kifejlesztett megoldás amivel a tartalmak kötegelten készíthetőek el. A Free alkalmazás a ma elterjedtebb képmegjelenítő programokkal megnyitható BMP, SRW, PEF, RAF, DNG, ARW, JPEG, PNG, GIF fotó formátumban tárolja el a Barcode fájlokat.

A vonalkódok szélességével, méret paramétereivel, a távolságukkal akár különleges adatokat lehet azokon eltárolni. Az információkat egy mobillal, illetve egy vonalkód megjelenítő eszközzel is megtekinthetjük. Az ingyenes VOVSOFT Bulk Barcode Generator programmal szöveges tartalmakból kép fájlformátumként eltárolható Barcode kivonatokat lehet létrehozni. Vonalkódok csoportos generálásához futtatható amivel a feladatban számos tartalom készíthető.

A VOVSOFT Bulk Barcode Generator letöltése, a szoftver telepítése, a futtatása után egy modern felhasználói felületen tudjuk a vonalkód készítéséhez szükséges szöveges tartalmat kiválasztani. A VOVSOFT Bulk Barcode Generator hordozható kiadásban is beszerezhető.

Csoportos vonalkód készítő program a VOVSOFT Bulk Barcode Generator

A szoftver címsávjába írhatjuk be a szöveges tartalmakat, illetve meg tudjuk nyitni azokat a TXT dokumentumokat amikből vonalkódokat szeretnénk létrehozni. code9 kódolási paraméterekkel készíti el a vonalkódot a VOVSOFT Bulk Barcode Generator.

A program vonalkód megjelenítőjével megtekinthetjük a létrehozott képfájlokat. BMP, SRV, PEF, RW2, RAF, ORF, NRW, NEF, DNG, CR2, ARW, WBMP, WEBP, SWG, GIF, PNG, JPG, JPEG, ICO, EMF, WMF, TIF, TIFF képformátumban tárolhatóak el. Konfigurálhatjuk, hogy a vonalkódon megjelenítse e a szöveges tartalmat.

Lineáris vonalkódok létrehozásához a BarCode Reader választható, egy vonalkódok háttérszínének, magasságának, szélességének a konfigurálásához is futtatható program az Easy Barcode Creator amivel tartalmak fotóként tárolhatóak el.

A VOVSOFT Bulk Barcode Generator egy profi akár mobillal leolvasható Barcode, vonalkódok létrehozásához elérhető program amivel szöveges tartalmakból, illetve TXT dokumentumokból készíthetjük el. Csoportosan lehet vonalkód fájlokat létrehozni. Code 39 Barcode kivonatokhoz.

VOVSOFT Bulk Barcode Generator

VOVSOFT Bulk Barcode Generator Összefoglaló:

 • vonalkód készítő program
 • CODE 39 Barcode kivonatok készíthetőek
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • csoportos munkafolyamatokhoz
 • Szöveges tartalmakból, TXT dokumentumokból generálhatjuk
 • Barcode kivonat tartalmak képként készíthetőek el
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/bulk-barcode-generator/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VOVSOFT Bulk Barcode Generator
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VOVSOFT Bulk Barcode Generator Portable 1.02022-08-03 VOVSOFT Bulk Barcode Generator Portable 1.0 (0)
  A VOVSOFT Bulk Barcode Generator Portable testre szabott technikai információkat tartalmazó vonalkódok létrehozásához választható, […]
 • Zint Barcode Studio 2.6.02017-05-14 Zint Barcode Studio 2.6.0 (0)
  A Zint Barcode Studio nevű program segítségével vonalkódokat tudsz készíteni, majd azt kép formájában menthető el. Az alábbi Free […]
 • File Checksum Calculator Portable 2.02022-08-11 File Checksum Calculator Portable 2.0 (0)
  A File Checksum Calculator Portable egy ingyenes fájlkivonat generáló amivel a fájlok sértetlensége ellenőrizhető. A Free alkalmazás […]
 • VOVSOFT Cryptocurrency Tracker 1.62022-08-10 VOVSOFT Cryptocurrency Tracker 1.6 (0)
  A VOVSOFT Cryptocurrency Tracker Kriptovaluta portfólióval rendelkezők számára ígéretes Windows asztali program amivel akár 3D […]
 • Bulk Crap Uninstaller 5.42022-08-10 Bulk Crap Uninstaller 5.4 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller egy igen fejlett lehetőségeket biztosító programeltávolító amivel könnyedén törölheted a már fölöslegessé […]