Irodai szoftver

Zint Barcode Studio 2.6.0

A Zint Barcode Studio nevű program segítségével vonalkódokat tudsz készíteni, majd azt kép formájában menthető el. Az alábbi Free alkalmazást nagyon egyszerű használni alapvető konfigurációt igényel csak. Mentési formátumként PNG, SVG, EPS kimenet választható.

Ha egy olyan speciális képkezelő alkalmazást keresel, amivel egyedi Barcode-okat ( vonalkódokat ) tudsz készíteni szabadon kiválasztott szöveges tartalom felhasználásával, itt egy ingyenes egyben nagyon egyszerűen használható szoftver a Zint Barcode Studio. Mindenképp érdemes kipróbálni, azok számára akik erre a feladatra keresnek alkalmazást.

A Zint Barcode Studio letöltése után a szoftver néhány lépés követésével installálható, ezt követően egy az adott feladatra kifejlesztett alkalmazásokra jellemző kezelőfelület fogadja a kipróbálóját.

Mivel a szoftver felhasználóbarát szempont alapján lett megtervezve, ebből adódóan a használata azok számára sem jelent problémát akik soha nem használtak ilyen jellegű alkalmazást.

A Zint Barcode Studio szinte bármilyen szöveges tartalmat át tud alakítani vonalkóddá, a megfelelő mezőbe beírt kifejezés megadása, illetve a mentési formátum kiválasztása után azonnal létre is hozza azt.

A beállításoknál definiálható, hogy milyen paraméterek figyelembe vételével készítse el azt, konfigurálható a mérete, illetve hogy kerettel lássa el azt.

Talán az egyetlen negatívum, hogy a Zint Barcode Studio csak néhány képformátumot támogat, mint mentési formátum, természetesen ezt később valamilyen képszerkesztő alkalmazással meg lehet változtatni. Itt PNG, SVG, EPS kimenetek választhatóak ki.

Az egyéb opciók részeként módosítható a színvilág, feliratot lehet elhelyezni a vonalkód alatt, vagyis azok az opciók fedezhetőek fel amik szükségesek lehetnek.

Hasonló feladatra tervezett képkezelő alkalmazás a CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator, illetve a Free QR Creator az utóbbi alternatíva sokkal több mentési formátumot támogat, testre szabási lehetőségekben sem szerénykedhet.

A Zint Barcode Studio egy teljesen ingyenesen használható vonalkódok készítését is támogató alkalmazás, ami PNG, SVG, EPS formátumokat támogat mint mentési formátum. A szoftver használata néhány egyszerű lépést igényel csupán.

Zint Barcode Studio

Zint Barcode Studio összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • Barcode, vonalkód készítő alkalmazás
 • egyszerű használat
 • PNG, SVG, EPS formátumban tud menteni
 • Testre szabható a végeredmény megjelenése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.zint.org.uk/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Zint Barcode Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VOVSOFT Bulk Barcode Generator 1.52023-06-22 VOVSOFT Bulk Barcode Generator 1.5 (0)
  A VOVSOFT Bulk Barcode Generator egy specifikus vonalkódok létrehozásához kifejlesztett megoldás amivel a tartalmak kötegelten […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 31.902024-05-28 Zortam Mp3 Media Studio 31.90 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.5392024-04-26 Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.539 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás […]
 • XnView MP Portable 1.7.12024-04-08 XnView MP Portable 1.7.1 (0)
  Az XnView MP Portable nevű program segítségével rendszerezni tudod a gépeden tárolt fotókat, azokat megtekintheted, illetve […]
 • OBS Studio 30.1.22024-04-06 OBS Studio 30.1.2 (0)
  Az OBS Studio egy videó felvevő szoftver, amivel kiváló minőségben lehet létrehozni felvételeket Windows asztali környezetben. A Free […]

Szólj hozzá