ByteScout BarCode Generator 4.61.0.956

A ByteScout BarCode Generator egy speciális segédprogram amivel vonalkódokat tudsz készíteni. A szoftver az összes ma ismertebb Barcode, QR kód típust támogatja. Felhasználhatsz szöveges jellegű tartalmakat, illetve számokat. PNG, JPEG, TIFF, GIF formátumban tudja elmenteni a végeredményt. Free alkalmazás. Rengeteg különleges beállítási opciót tartalmaz.

Itt egy ingyenes, számos egyéni testre szabási opciót támogató vonalkód készítő alkalmazás a ByteScout BarCode Generator. Nagyon egyszerű a használata, akár kezdőknek is ideális választás.

A ByteScout BarCode Generator letöltése után miután telepítetted, egy bőséges funkciófelhozatallal ellátott kezelőfelületen van arra lehetőség, hogy egyéni változók figyelembe vétele mellett tudj saját vonalkódokat készíteni.

A használatához nem is kell mást tenni, mint az alkalmazást elindítani, majd a kezelőfelületén a szükséges területre bevinni azt a szöveges jellegű tartalmat, amiből Barcode-ot szeretnél készíteni. Amiben kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül az a tény, hogy a végeredményt igen részletesen testre lehet szabni, saját színvilág választható, megadható a méret, a vonalkód színe, illetve a háttér jellemzői.

A Barcode, illetve a vonalkód típusát az alkalmazás bal oldali panel részén lehet kiválasztani, szerencsére tekintélyes választék áll rendelkezésre.

A ByteScout BarCode Generator a feladat elvégzése előtt előnézeti módot is biztosít, így a végeredmény esetleges korrekciójára is mód van. A szoftver több ma népszerűbbnek tekinthető formátumban is tud menteni. Többek között PNG, JPEG, TIFF, GIF kimenetbe. 1D, 2D jellemzővel bíró tartalmak előállításához az egyik legjobb választás. Jelenleg honosított formában nem használható.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Zint Barcode Studio nevű alkalmazást, illetve az Easy Barcode Creator megoldását. Az utóbbi szoftver kereskedelmi termék, cserébe olyan funkciók is biztosítottak az esetében amiket üzleti feladatokra is hasznosítani lehet.

A ByteScout BarCode Generator egy megbízható, Otthoni felhasználás esetén ingyenesen kipróbálható vonalkód, Barcode, QR kód készítő szoftver. Menteni PNG, JPEG, TIFF, GIF formátumban tud. A végeredményt több speciális beállítással is az igényekhez lehet igazítani. 1D, 2D projektek előállításához.

ByteScout BarCode Generator

ByteScout BarCode Generator összefoglaló:

 • Vonalkód, Barcode, QR kód készítő alkalmazás
 • Az összes ma ismertebb módszert támogatja
 • Menteni PNG, JPEG, TIFF, GIF formátumban tud
 • Testre szabható jellemzők
 • előnézeti lehetőség mentés előtt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://bytescout.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ByteScout BarCode Generator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint.NET 5.0.102023-10-02 Paint.NET 5.0.10 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Easy QR Code Generator 1.82023-06-25 Easy QR Code Generator 1.8 (0)
  Az Easy QR Code Generator digitális szkennerrel, mobilok kamerájával beolvasható QR kódok létrehozásához ideális. A Free […]
 • VOVSOFT Bulk Barcode Generator 1.52023-06-22 VOVSOFT Bulk Barcode Generator 1.5 (0)
  A VOVSOFT Bulk Barcode Generator egy specifikus vonalkódok létrehozásához kifejlesztett megoldás amivel a tartalmak kötegelten […]
 • Artweaver 7.0.152023-03-26 Artweaver 7.0.15 (0)
  Az Artweaver elsősorban fotók restaurálására azok szerkesztésére használható fel, rengeteg rajzeszközt biztosít a feladathoz, […]
 • ScreenHunter Free 7.0.4852023-01-30 ScreenHunter Free 7.0.485 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]