BarCode Reader 10.0.0.1771

A BarCode Reader egy szabadon kipróbálható Windows rendszerekre tervezett speciális képkezelő alkalmazás, amivel vonalkódokat, Barcode-okat tudsz beolvasni, majd azt tartalmilag értelmezni. A Free alkalmazás BMP, GIF, PNG, JPG, PDF formátumoknál használható. Webkamera támogatással.

Ez az ingyenesen használható képkezelő szoftver abban az esetben lehet hasznos, ha képeken elhelyezett vonalkódokat szeretnél értelmezni, visszafejteni, majd az azon eltárolt adatokat megjeleníteni. A BarCode Reader használata nagyon egyszerű, rengeteg vonalkód formátumot támogat.

A BarCode Reader letöltése után a szoftvert telepítsd, majd indítsd el. A használatához csak annyit kell tenned, hogy tallózd be a számára a BMP, GIF, PNG, JPG, PDF formátummal rendelkező képet ami vonalkódot tartalmaz.

Az így kinyert információkat opcionálisan vágólapra lehet másolni, így azzal a későbbiekben tovább tudsz dolgozni.

A BarCode Reader nevű alkalmazás tartalmaz egy különleges funkciót, ha egy olyan fotóval esetleg termékkel rendelkezel, ami ilyen jellegű tartalmakkal rendelkezne, azt a gép webkamerájával is be lehet olvasni, így sokkal széleskörűbben használható a szoftver.

A vonalkód olvasó program rengeteg ma elterjedt Barcode formátumot támogat, az azok egyszerű, hatékony dekódolásához biztosít eszközöket. A beállításainál néhány minimalista konfigurációhoz lehet hozzáférni, így a használata minden felhasználói kör számára optimális jellemzők szerint történhet meg.

Ha esetleg vonalkódokat szeretnél készíteni, a ByteScout BarCode Generator használható fel erre szintén hatalmas támogatottsággal rendelkezik. A Zint Barcode Studio inkább az egyszerűbb használhatóságra koncentrál. A végeredmény teljes körűen testre szabható. Ingyenesen használható. A QR-Code Studio egyik specialitása, hogy a beállításait profil szerint el lehet menteni, így rengeteg időt nyerhetsz, ha rendszeresen használnád.

A BarCode Reader egy Windows rendszerekre készített teljesen ingyenesen használható vonalkód, Barcode olvasó szoftver, ami hatalmas támogatottságot biztosít, könnyen használható, opcionálisan a gép webkamerájával is be lehet olvasni ilyen adatokat tartalmazó információkat.

BarCode Reader

BarCode Reader Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BarCode Reader
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Thorium Reader 1.7.22021-09-11 Thorium Reader 1.7.2 (0)
  A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A […]
 • Foxit Reader 11.0.0.498932021-05-25 Foxit Reader 11.0.0.49893 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • ContaCam 9.9.162021-04-04 ContaCam 9.9.16 (0)
  A ContaCam egy univerzális hatalmas funkcionalitással rendelkező webkamera program ami akár több hardvert, több kamera tartalmát is […]
 • Logitech Capture 2.04.132021-02-13 Logitech Capture 2.04.13 (0)
  A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet […]
 • Royal RSS Reader 1.642021-02-02 Royal RSS Reader 1.64 (0)
  A Royal RSS Reader egy kis méretű, telepítést nem igénylő RSS olvasó program, amivel akár több oldal hírcsatornájára is fel tudsz […]