SyncFolders 3.4.572

A SyncFolders nevű program segítségével mappa szinkronizálási feladatokat hajthatsz végre. A szoftver abban az esetben is hasznos lehet a számodra, ha egyszerűbb biztonsági mentéseket szeretnél készíteni adott tartalmak összevetésével. Free alkalmazás ( ingyenes ).

Az alábbi szoftver több szempontból is hasznos szolgálatot tud tenni azoknak akik egy olyan programot keresnek a számítógépükre amivel szinkronizálni tud adott mappák tartalmát. A SyncFolders beszerethető hordozható változatban is.

A SyncFolders letöltésével egy alapvető lehetőségekkel ellátott, egyben modern felhasználói felülettel biztosított alkalmazást kapsz, ahol nem kell amiatt aggódnod, hogy bonyolult alkalmazással lenne dolgod.

A SyncFolders használata nagyon egyszerű, emellett számos speciális beállításhoz férhetsz hozzá amivel egyéni elvárások szerint végezhető el a szóban forgó feladat, vagyis a korábban megadott mappák szinkronizálása. Ilyen a tartalmak összehasonlítása.

A SyncFolders indítása után add meg azt a két elérési útvonalat amit szinkronizálni szeretnél, itt közvetlen időzítéseket is létrehozhatsz. Szerencsére a szoftver speciális konfigurálási lehetőségeket is biztosít, alkalmazhatsz szűrőket, kizárásokat, így adott fájlokat nem fog figyelembe venni a mappákban.

A szoftver egyik előnyös tulajdonsága, hogy teljesen ingyenes, bárki kipróbálhatja. Mivel az ilyen jellegű feladatok adott szituációtól függően egyéni konfigurációt igényelhet, a program támogatja, hogy az általa korábban profil szerint összeállított szinkronizálási beállításokat el tudd menteni, majd az estleges program újratelepítése után könnyedén vissza is tölthető.

Az applikáció, vagyis a SyncFolders által biztosított feladatokat almappák esetén is támogatja. A szoftver az egyik legjobb választás abban az esetben ha rendszeresen dolgozol adott fájlokkal és azokról automatikusan szeretnél biztonsági mentést készíteni.

Hasonlóan korszerű mappa szinkronizáló alkalmazás a FreeFileSync ami Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Elsősorban biztonsági mentések automatikus készítésére egy igen népszerű segédszoftver a PureSync ami szintén időzíthető lehetőségekkel futtatható.

A SyncFolders egy szűrőket, kizárásokat is támogató mappák szinkronizáláshoz felhasználható profi szoftver. Támogatja, hogy a beállításait el tudd menteni. Beszerezhető hordozható változatban is. Ingyenes.

SyncFolders

SyncFolders összefoglaló:

 • Mappa szinkronizáló alkalmazás
 • hordozható változatban is elérhető
 • Biztonsági mentésekhez
 • szűrők támogatása
 • menthető beállítások
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.syncfolders.elementfx.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SyncFolders
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SyncFolders Portable 3.4.5722019-09-15 SyncFolders Portable 3.4.572 (0)
  A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program […]
 • FreeFileSync 11.92021-04-02 FreeFileSync 11.9 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • PureSync 4.6.02017-12-18 PureSync 4.6.0 (0)
  A PureSync egy igen hasznos fájlkezelő program amivel akár biztonsági mentéseket tudsz készíteni. Az alábbi Free alkalmazással […]
 • Sync Breeze 10.1.162017-10-09 Sync Breeze 10.1.16 (0)
  A Sync Breeze egy különleges fájlkezelő program amivel mappákat tudsz szinkronizálni néhány egyszerű lépésben. A szoftver támogatja, […]
 • Box Sync 4.0.78282017-07-08 Box Sync 4.0.7828 (0)
  A Box Sync-el a számodra legfontosabb tartalmakat fel tudod tölteni a felhőbe, azt onnantól bárhonnan el tudod érni, ehhez csak aktív […]