Sync Breeze 13.8.24.0

A Sync Breeze egy különleges fájlkezelő program amivel mappákat tudsz szinkronizálni néhány egyszerű lépésben. A szoftver támogatja, hogy ezt helyi tárolókon, vagy hálózati útvonalon keresztül tudd megtenni. A támogatott munkafolyamatokat akár időzítve is végre tudod hajtani. Szűrőket, kizárási lehetőségeket is tartalmaz.

Legyen szó biztonsági mentésekről, vagy csak egyszerűbb automatizált célból történő szinkronizálásról, az adott munkafolyamatot sokkal egyszerűbbé lehet tenni, ha egy célalkalmazást futtatunk ebből a célból. Egy teljesen ingyenesen használható professzionális mappa szinkronizáló program a Sync Breeze, vele az adott feladatot akár teljesen automatikusan el tudod végezni, időzítetten. Prémium változatban is beszerezhető.

A Sync Breeze letöltése után egy hagyományos lépéseket igénylő telepítési folyamattal installálható, ezt követően egy igen egyszerű, egyben számos igen hasznos funkciót biztosító kezelőfelület fogad.

Szűrő, illetve időzíthető mappa szinkronizáló program a Sync Breeze

A Sync Breeze különlegessége, hogy nem csak a számítógép merevlemezén tud szinkronizálni, hanem akár hálózati útvonalon is. A beállításoknál saját billentyűkombinációs parancsokat is megadhatsz, konfigurálható, hogy milyen sebességgel végezze el azt, ha szükséges kizárásokat is alkalmazhatsz, ahol adott fájlokat adhatsz meg abból a célból, hogy azt ne szinkronizálja.

A szinkronizálás történhet egy, illetve két irányból, megadható, hogy milyen változók szerint dolgozzon. A rendeltetésszerű használat érdekében csak a két elérési útvonalat kell megadni.

Az általa elvégzett feladatokról jelentéseket tud készíteni, vagy ha szükségesnek érzed, E-mail formájában tud a sikerességről tájékoztatni. Hálózati feladatoknál saját proxy-t adhatsz meg a számára.

A Sync Breeze egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Szinkronizálási feladatok elvégzésére használhatod még a FileZillaSecure, FreeFileSync, vagy a SmartFTP nevű alkalmazást. Az utóbbi FTP feladatok ellátására is alkalmas.

A Sync Breeze egy teljesen ingyenesen használható mappa szinkronizáló program ami helyi gépen, illetve hálózati útvonalon is támogatja, hogy adott mappák tartalmát össze lehessen vetni korábban megadott változók figyelembe vételével. Időzíthető, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Sync Breeze

Sync Breeze összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • mappák szinkronizálásához
 • helyi, illetve hálózati útvonalon is használható
 • időzíthető feladatok
 • szűrők, kizárások támogatása
 • rengeteg testre szabási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.syncbreeze.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Sync Breeze
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sync Breeze Pro 13.8.24.02021-09-21 Sync Breeze Pro 13.8.24.0 (0)
  A Sync Breeze Pro egy igen széleskörű, egyben nagyon egyszerűen használható mappa szinkronizáló program, ami akár valós időben tud […]
 • SyncFolders Portable 3.4.5722019-09-15 SyncFolders Portable 3.4.572 (0)
  A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program […]
 • FreeFileSync 11.142021-09-20 FreeFileSync 11.14 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • DiskBoss Pro 12.4.162021-08-15 DiskBoss Pro 12.4.16 (0)
  A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is […]
 • Alternate Archiver 4.2302021-07-26 Alternate Archiver 4.230 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]