SyncFolders Portable 3.4.572

A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program mappák szinkronizálása esetén időzített lehetőségeket, szűrőket, illetve menthető beállításokat biztosít. Free alkalmazás.

Elérhető a népszerű, nagyon egyszerűen használható mappa szinkronizáló alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása, ami funkcionálisan némileg rugalmasabb használati lehetőséget biztosít minden olyan felhasználónak akik a szóban forgó feladatot opcionálisan több gépen is el szeretnék végezni. A SyncFolders Portable változata is ingyenesen próbálható ki. Hagyományos verzióban is beszerezheted.

A SyncFolders Portable letöltése után, annak az érdekében, hogy a szoftvert használni tudd, csak annyit kell tenned, hogy a gépedre lementett ZIP fájlt kicsomagolod egy szabad helyre, erre felhasználhatod a PeaZip nevű alkalmazást.

A tartalmazó mappában keresd ki a szoftver indító ikonját, ezt követően akár rendszergazdai jogosultság nélkül futtatható. Gyakorlatilag nem is kell mást tenned mint egy új szinkronizálási időzítést létrehozni, itt csak be kell a számára tallózni azt a két mappát amit szinkronizálnál, biztonsági mentést készítenél arról.

Az ütemezett feladat elmentése előtt a SyncFolders Portable támogatja, hogy egyedi kizárásokat, szűrőket alkalmazz olyan fájlokra amiket ki szeretnél hagyni a projektből.

A SyncFolders Portable beállításait el tudod menteni, majd ha esetleg egy másik PC-n is ugyan azt a feladatot szeretnéd elvégezni, azt vissza is lehet tölteni, így gyakorlatilag néhány kattintással beüzemelhető.

Igaz a SyncFolders Portable alapvetően mappa szinkronizálási feladatokra lett tervezve, speciális konfiguráció alkalmazás esetén biztonsági mentésekhez is kiváló választás ahol akár a zenei kollekciódat, képeidet tudhatod biztonságban.

Szintén Portable módon használható szinkronizáló szoftver a BestSync Portable ha egy olyan szoftvert keresel, amivel akár FTP útvonalon is támogatott a szóban forgó feladat, akkor erre itt a népszerű FileZilla Portable.

A SyncFolders Portable egy megbízható ingyenes biztonsági mentésekhez, szinkronizálási feladatokhoz tervezett szoftver, amit nem kell telepíteni, ingyenesen próbálható ki bárki számára. Az egyetlen negatívuma, hogy honosított formában nem érhető el.

SyncFolders Portable

SyncFolders Portable összefoglaló:

 • Mappa szinkronizáló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • menthető beállítások
 • ideális egyszerűbb biztonsági mentésekhez
 • fájl kizárások támogatása
 • időzíthető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.syncfolders.elementfx.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SyncFolders Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SyncFolders 3.4.5722019-09-16 SyncFolders 3.4.572 (0)
  A SyncFolders nevű program segítségével mappa szinkronizálási feladatokat hajthatsz végre. A szoftver abban az esetben is hasznos […]
 • Sync Breeze 10.1.162017-10-09 Sync Breeze 10.1.16 (0)
  A Sync Breeze egy különleges fájlkezelő program amivel mappákat tudsz szinkronizálni néhány egyszerű lépésben. A szoftver támogatja, […]
 • FreeFileSync 11.92021-04-02 FreeFileSync 11.9 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • PureSync 4.6.02017-12-18 PureSync 4.6.0 (0)
  A PureSync egy igen hasznos fájlkezelő program amivel akár biztonsági mentéseket tudsz készíteni. Az alábbi Free alkalmazással […]
 • Sync Breeze Pro 10.1.162017-10-09 Sync Breeze Pro 10.1.16 (0)
  A Sync Breeze Pro egy igen széleskörű, egyben nagyon egyszerűen használható mappa szinkronizáló program, ami akár valós időben tud […]