Blog

Fájlok összehasonlításához, mappa szinkronizáláshoz használható szoftver

Egy igen hasznos fájlkezelő program mappák tartalmának az összevetéséhez, vagyis szinkronizálási feladatokhoz. A fájl összehasonlító program szűrőket is tartalmaz. Az ingyenes szoftver kiváló beállítási lehetőségekkel rendelkezik.

Telepítés nélkül is használható fájlkezelővel, a SyncFolders megoldásával egy ingyenes mappa szinkronizáló programot próbálhatsz ki ami rengeteg hasznos beállítást tartalmaz azért hogy olyan eredményeket kapjunk amire pont szükségünk van egy meghatározott projekthez.

Nem igényel telepítést csak a letöltött fájl tartalmát ki kell bontani majd elindítani a szoftvert.

A használata nem okoz problémát az alap ismeretekkel rendelkezők számára, csak a szükséges mappa útvonalakat kell betallózni, esetleg szűrőket konfigurálhatunk és el is végezhető a fájlokat tartalmazó tárolók összevetése. A fájlkezelő lehetővé teszi, hogy mi válasszuk meg az irányt, csak adott fájlok összehasonítására is felhasználható. A tényleges futtatás előtt néhány percet igényel csak hogy beállítsuk azokat a speciális funkciókat amivel a végeredményt a kívánt formában készíthetjük el.

A SyncFolders felhasználói felülete füles elrendezéssel lett megtervezve, a hozzáadott funkciókat külön rendszerezve találhatjuk meg, amik gyakorlatilag csak a beállításokból áll. Tökéletes választás a helyi gépen történő mappák tartalmának a szinkronizálására. Kiterjesztett támogatást biztosít a cserélhető adathordozók tartalmának a kezeléséhez. Az időzített feladatok hozzáadásakor egyszerre többet is létrehozhatunk, így maximális eredményeket kínál az összes fájlkezelési területre. Az ingyenes megoldások között a korszerűbb szoftverek közzé tartozik. Itt található ha ki szeretnéd próbálni.

fájl összehasonlító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok összehasonlításához, mappa szinkronizáláshoz használható szoftver
Szerző
Leírás
Ingyenes, nagyon egyszerűen használható fájl összehasonlító program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá