Blog

Ezzel a fotó átnevező alkalmazással konvertálhatod is a tartalmaidat, a FastStone Photo Resizer, ingyenesen használható

Az ingyenes szoftverrel egy feladaton belül lehet a számítógépeden található képeket átnevezni, illetve konvertálni, természetesen a kívánt tulajdonságok, formátumok szerint. A képszerkesztő az egyszerű használatra, a minőségromlás mentes végeredmény elérésére koncentrál. A FastStone Photo Resizer több kiadásban is beszerezhető, akár hordozható verziója is létezik ugyan azokkal az előnyös tulajdonságokkal.

Kevés ilyen egyszerű képfeldolgozási lehetőségeket tartalmazó szerkesztő eszköz szerezhető be mint a FastStone Photo Resizer megoldása, amivel a két legnépszerűbb képszerkesztési feladat végezhető el JPG, BMP, GIF, PNG, PDF formátumban.

Fotók kötegelt átnevezése

A szoftverrel egyszerre több fájlt is szerkeszthetsz, azokat egyszerűen a feladat végrehajtása előtt be kell neki tallózni, majd a végeredményhez szükséges konfigurációt kell elvégezni. Ilyen a korábban felsorolt formátumok kiválasztása, illetve az átnevezéshez szükséges paraméterek definiálása. Konvertálásnál az tömöríthető, módosítható a kép minősége. A képek átnevezése minden eddiginél egyszerűen végezhető el, ahol akár egy korábban összeállított sablon konfiguráció szerint lehet azt megtenni, ez az opció abban az esetben kötelező, ha egyszerre több képpel is dolgozunk, problémás az azok manuális átnevezése, mivel rengeteg időt igényelhet. A FastStone Photo Resizer képkezelőjét innen szerezheted be ha egyszerre több fotót szeretnél szerkeszteni és ki szeretnéd próbálni.

FastStone Photo Resizer – képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ezzel a fotó átnevező alkalmazással konvertálhatod is a tartalmaidat, a FastStone Photo Resizer, ingyenesen használható
Szerző
Leírás
FastStone Photo Resizer - Kép átnevező, konvertáló

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá