Egyszerre több képet is átnevezhetsz a PhotoRenamer nevű alkalmazással

Kötegelt feladat támogatással kipróbálható teljesen ingyenes képkezelő program fotók átnevezéséhez. Egy remekül navigálható fájlkezelőt is kapott amivel a tartalom kiválasztása, illetve a képkezeléshez szükséges funkciók állnak rendelkezésre. A PhotoRenamer képnézegető eszközt is tartalmaz.

Hatékonyan, sokkal rövidebb időn belül lehet több képet is átnevezni, sokkal több adott feladathoz illeszkedően a PhotoRenamer nevű alkalmazással. Egy multifunkciós program ami fájlkezelővel, illetve ID3 tag kezelővel, beépített kép nézegetővel, rendszerezővel is rendelkezik, így szinte minden eszköz teljes mértékben rendelkezésre áll egyetlen program futtatásával.

A szoftver képmegjelenítője a kép átnevezéshez szükséges fotók kezelésénél információkat is biztosít amivel olyan adatokat tudhatjuk meg arról mint a kép formátum, ID3 tag címkék, méret, eredeti elnevezés.

A gyakorlati használathoz a szoftver egyszerre több fotó kiválasztására is megfelel, profil szerint előre létre lehet hozni azt a nevet amit kapni szeretnénk. Gyorsan, illetve a lehető leghatékonyabban tallózhatóak be bármilyen formában egy fájl, vagy akár egy mappában található fotó gyűjtemény. Képek átméretezéséhez egy szükséges eszköz ha rengeteg fájllal dolgozunk azokat egy feladat miatt kell átnevezni, fontos hogy a lehető legkevesebb időt vegye igénybe. A PhotoRenamer innen szerezhető be.

PhotoRenamer – ingyenes kép átnevező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerre több képet is átnevezhetsz a PhotoRenamer nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Ingyenes kép átméretező szoftver amivel a fotók rendszerezése is lehetséges. PhotoRenamer

Kapcsolódó szoftverek