Képkezelők

PhotoRenamer 4.1

A PhotoRenamer egy képkezelő program amivel fotókat lehet átnevezni kényelmesen, egyszerűen. A program egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz amivel a fotók kiválasztása lesz egyszerűbb. Rengeteg kép formátumhoz maximális támogatást biztosít, JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF tartalmakhoz. Free alkalmazás. Metaadat kezelővel is rendelkezik.

Fájlkezelőként is használható képkezelő szoftver amivel a számítógépeden található fotókat lehet átnevezni, speciális eszközökkel kibővítve amik szintén bármikor hasznosak lehetnek a számunkra. A PhotoRenamer kötegelt feladat támogatással futtatható, egyszerre több fotót tudunk átnevezni ha azok JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF formátumban találhatóak. Képnézegetőt is használhatunk. A szoftver fotók kategorizálására, rendszerezésre is felhasználható, ez plusz funkció amit egy ilyen alkalmazásnál hasznosnak tarthatunk.

A PhotoRenamer letöltése, illetve telepítése után a program azonnal rendszerezi a gépen található tartalmakat, igaz manuálisan is be lehet tallózni azt a mappát amiben megtalálhatóak az átnevezendő fájlok.

Egy legördülő listán lehet kiválasztani azt az átnevezési módszert amire szükség lesz. Természetesen a nevet manuálisan kell majd meghatározni.

Az alkalmazás néhány alapvető információt is megjelenít a képről, a legfontosabb tulajdonságait, illetve a metaadat jellemzőit is megtekinthetjük.

A konfigurálható felhasználói felületen, a PhotoRenamer a fájlkezelőjének a tulajdonságait lehet módosítani, szabadon tudjuk méretezni, átrendezhetjük egy másik nekünk megfelelő pozícióba.

Tükrözheted a képeket, illetve a vágólapra másolható a szoftver felületéről való kiválasztás után, egyéb képkezelési munkafolyamatok esetén lehet az hasznos.

Képek átnevezésre a FastStone Photo Resizer is profi megoldás ha esetleg a címben említett szoftver nem tartalmazná a számodra fontos funkciót. A Rename Master nevű alkalmazás rengeteg felhasználóval rendelkezik, más formátumokhoz is tökéletes program.

A PhotoRenamer egy ingyenes képkezelő alkalmazás beépített fájlkezelővel, metaadat megjelenítővel. Igény szerint lehet módosítani a felhasználói felületen elérhető funkciókat, illetve a képnézegető elhelyezkedését. A kép rendszerezés és a több kiválasztható skin plusz funkciók így érdemes használni.

PhotoRenamer

PhotoRenamer Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PhotoRenamer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Photo Resizer Expert 1.42024-01-03 Photo Resizer Expert 1.4 (0)
  A Photo Resizer Expert különleges képszerkesztési feladatokhoz hatékony amivel BMP, HDR, JPG, PNG, EXR, DDS, GIF fájlformátumú […]
 • Resizer Lite 2.2.0.02024-05-20 Resizer Lite 2.2.0.0 (0)
  A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. […]
 • PhotoQuick 4.19.22024-03-18 PhotoQuick 4.19.2 (0)
  A PhotoQuick a képkezelési feladatokat elvégző Windows futtatók számára lehet remek, amivel a fotóink jellemzőit szerkeszthetjük. A […]
 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.29362022-08-21 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.2936 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]
 • Easy Photo Resize 2.3.0.5082017-11-29 Easy Photo Resize 2.3.0.508 (0)
  Az Easy Photo Resize nevű képszerkesztő programmal a lehető legegyszerűbben tudsz akár egyszerre több képet is átméretezni. A […]

Szólj hozzá