Easy Photo Resize 2.3.0.508

Az Easy Photo Resize nevű képszerkesztő programmal a lehető legegyszerűbben tudsz akár egyszerre több képet is átméretezni. A szoftver JPEG, EXIF, TIFF formátumokat támogat. Kép tömörítő funkcióval. Profi kötegelt képátméretező program. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Képek esetén szerkesztési feladatok végrehajtásakor rengeteg feladat merülhet fel, az egyik legáltalánosabb képszerkesztésnek tekinthető lehetőség a képek átméretezése. Szerencsére erre ma már rengeteg mód van. Ha egy olyan szoftvert keresel amivel képeket akár kötegelten tudsz átméretezni akkor próbáld ki az ingyenes Easy Photo Resize nevű programot.

Az Easy Photo Resize letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, itt létrehozhatsz egy ikont is az asztalon, ez javasolt, mivel egyszerűbben indítható el az alkalmazás.

Az Easy Photo Resize használata nagyon egyszerű. A szoftver indítását követően egy alapvetőbb beépített varázslófelület fogad, ahol lépésenként van arra mód, hogy a fontosabb beállításokat, testre szabási lehetőségeket megadd, ezen a területen némileg bonyolultabb opciókat biztosít a hasonló szoftverekkel összehasonlítva, ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni.

Első lépésben az Easy Photo Resize beépített fájlkezelőjével be kell tallózni azt a mappát ahol a képek találhatóak, értelemszerűen a szoftver egy feladaton belül kötegelten is támogatja a képek átméretezését.

Az Easy Photo Resize képpont, vagy százalékos módon támogatja, hogy méretet válassz. A megfelelő paraméterek megadása után csak azt kell megadni, hogy az átméretezett képet a fotószerkesztő szoftver hová mentse el. Minőségromlás mentes végeredményeket tud biztosítani. A szoftverrel a képek tömöríthetőek, így jelentősen csökkenthető az azok mérete.

Az Easy Photo Resize JPEG, EXIF, TIFF képformátumokat támogat.

Képek egyszerű és hatékony átméretezésére használhatod még az IceCream Image Resizer, illetve a Resizer Lite nevű alkalmazást, az utóbbi több képformátumot támogat. Az XnConvert képszerkesztője egyéb feladatokat is támogat az adott területen.

Az Easy Photo Resize egy JPG, EXIF, TIFF kimeneteket támogató képátméretező alkalmazás, támogatja, hogy a fotókat tömöríteni lehessen. Kötegelt feladat támogatással. Ingyenesen próbálható ki.

Easy Photo Resize

Easy Photo Resize összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képátméretező
 • JPEG, EXIF, TIFF formátumokat támogat
 • képtömörítő funkció
 • alapvető konfigurációt igényel csak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Photo Resize
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.7492020-08-15 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]
 • FastStone Photo Resizer 4.32019-06-16 FastStone Photo Resizer 4.3 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.7492017-10-24 Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő, ami képek átméretezése esetén lehet hasznos a […]
 • StudioLine Photo Basic 4.2.642021-06-01 StudioLine Photo Basic 4.2.64 (0)
  A StudioLine Photo Basic egy komplett szolgáltatást biztosító képkezelő segédszoftver, ami beépített CD/DVD írót és borító készítő […]
 • XnResize 1.102021-04-12 XnResize 1.10 (0)
  Az XnResize egy képek átméretezésére használható szoftver amivel akár kötegelt képkezelési feladatokhoz is mód van. A Free alkalmazás […]