TGMDev termékek - SzoftHub.hu

TGMDev

 • A PhotoRenamer egy képkezelő program amivel fotókat lehet átnevezni kényelmesen, egyszerűen. A program egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz amivel a fotók kiválasztása lesz egyszerűbb. Rengeteg kép formátumhoz maximális támogatást biztosít, JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF tartalmakhoz. Free alkalmazás. Metaadat kezelővel is rendelkezik.

  PhotoRenamer 4.1

  A PhotoRenamer egy képkezelő program amivel fotókat lehet átnevezni kényelmesen, egyszerűen. A program egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz amivel a fotók kiválasztása lesz egyszerűbb. Rengeteg kép formátumhoz maximális támogatást biztosít, JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF tartalmakhoz. Free alkalmazás. Metaadat kezelővel is rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • A TGMDev KillProcess egy haladó ismeretekkel rendelkezők számára remek eszköz amivel rendszer információk szerezhetőek a háttérben futó folyamatokról. A programmal le lehet állítani azokat a feladatokat amikre nincs szükség, esetleg nem vagyunk biztosak benne hogy biztonságosak lennének, lefagytak egy rendszer hiba miatt. Free alkalmazás.

  TGMDev KillProcess 4.3

  A TGMDev KillProcess egy haladó ismeretekkel rendelkezők számára remek eszköz amivel rendszer információk szerezhetőek a háttérben futó folyamatokról. A programmal le lehet állítani azokat a feladatokat amikre nincs szükség, esetleg nem vagyunk biztosak benne hogy biztonságosak lennének, lefagytak egy rendszer hiba miatt. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...