Blog

Naptár készítő funkcióval rendelkező képszerkesztő: PhotoLine

A programmal kiváló lehetőséged lesz, hogy minőségi, látványos fotókat tudj készeni, vagy esetleg a meglévő képeidet tudd módosítani, szinte korlátlan lehetőségek állnak itt rendelkezésre. A képszerkesztő, a PhotoLine effektezés, konvertálás, feliratozás, képekre rajzolásis elvégezhető, amire bármikor szükség lehet képek prémium szinten történő restaurálásához. Kinyomtatható naptárak szerkesztéséhez is.

Csak Angol nyelven, illetve próbaverziós változatban lehet kipróbálni, ettől függetlenül mégis érdemes letölteni azoknak akik egy korszerű, rengeteg eszközkészlettel rendelkező szoftvert szeretnének annak az érdekében, hogy kiváló minőségű, dizájnos grafikával rendelkező képeket tudjanak készíteni. Saját képek készítésekor lehet rajzolni, objektum, rétegkezelés, effektek, szűrők hozzáadása, feliratok, utólagosan betallózott fotók is definiálhatóak egy projektben.

Nyomtatható naptárak készítése

A PhotoLine dokumentum jellegű projektekhez, videók, Flash alapú bemutatókhoz több speciális szerkesztő eszközt is tartalmaz, természetesen több választható formátumban menthető el a végeredmény azért hogy azt ott és aszerint lehessen felhasználni ahogy nekünk tetszik. A formátum támogatottsági listán nem csak fotó fájlkiterjesztések, hanem egyéb multimédiás fájlformátumok is megtalálhatóak. Ha egy saját tervezésű naptárt szeretnél létrehozni, azt a megfelelő menüpontban lehet kiválasztani. Természetesen a naptár jellegű adatok meghatározásán kívül egyéb grafikai tartalmak is elhelyezhetőek, ilyen többek között a saját képeink. A végeredményt csak ki kell nyomtatni a kívánt méretben. A PhotoLine telepíthető kiadása itt, a hordozható verzió innen szerezhető be.

PhotoLine – képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Naptár készítő funkcióval rendelkező képszerkesztő: PhotoLine
Szerző
Leírás
PhotoLine - naptár tervező, képszerkesztő.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá