Blog

Képek feliratozása az Image Tuner képszerkesztővel

Egy nagyszerű grafikai kezelőfelülettel használható képkezelő program amivel a számítógépen elérhető fájljainkat tudjuk szerkeszteni. Az Image Tuner képszerkesztővel akár egyszerre több JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PCX, GIF, PSD fájlformátumú tartalmat módosíthatunk, képeket is feliratozhatunk.

A szoftverrel sokkal egyszerűbben lehet képszerkesztési feladatokat elvégezni amivel fotókat restaurálhatunk, méretezhetünk át, átnevezhetünk, feliratozhatunk, illetve módosíthatjuk a tartalmak jellemzőit. Az Image Tuner képszerkesztő programmal csoportosan módosíthatjuk a tartalmainkat, egy mappában eltárolt képkollekciót is megnyithatunk. A tartalmainkat tömöríthetjük, a fotóinkat egyszerűbben tudjuk megosztani. A képeket effektezéssel, a kontraszt, a fényerő paraméterek módosításával restaurálhatjuk, szerkeszthetőek. Képpont jellemzőkkel tudjuk beírni az átméretezendő tartalmak méretét, körül tudjuk vágni, a hasztalan részeket is törölhetjük a fotókról. A képszerkesztéshez elkészített konfigurációt feladatlistákba tárolhatjuk el.

Képek feliratozása

A szoftverrel a képeinkhez logókat, vízjelet adhatunk, egy projektben szerkeszthetjük. Attól függően, hogy hol szeretnénk felhasználni, a fájlokon logók, feliratok is elhelyezhetőek. A vízjel tulajdonságokat is konfigurálhatjuk. A logók áttetszősége is módosítható, forgathatjuk. A tartalmak szerkesztése, feliratozása billentyűparancsokkal, illetve a felső eszköztárán elérhető Process funkcióval indítható el.

Egy kedvenc képszerkesztő funkciókkal futtatható képkezelő program az Image Tuner amivel akár csoportosan tudunk képeket vízjelezni, feliratokat, illetve logókat elhelyezni a fájlokon. A fotók kontrasztja, illetve fényereje is szerkeszthető. A képszerkesztő program innen szerezhető be.

Image Tuner – Képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek feliratozása az Image Tuner képszerkesztővel
Szerző
Leírás
Az Image Tuner ismert fotó fájlformátumok szerkesztéséhez remek képkezelő amivel a fájljainkat akár feliratozhatjuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá