Batch Images: Képszerkesztő alkalmazás konvertálásra, átméretezéshez, effektezésekhez…

Fotók szerkesztésre nem is lehetne jobb programot kitalálni, mint a Batch Images, rengeteg feladatot támogat azért hogy olyan végeredményt kaphassunk ami egy adott felhasználási területhez szükséges. Ilyen a képek konvertálása, méretezés, effektezés, alapvető jellemzők módosítása.

Két módon használható, ha csak ki szeretnéd próbálni nem szükséges telepíteni, Portable módon futtatható. Ha rendszeresen használnád, telepíthető, ekkor néhány korábban megadott beállítását nem kell újra definiálni a számára. A Batch Images képszerkesztője rengeteg feladathoz felhasználható. Ilyen a fotók méretezése, konvertálás, speciális logók létrehozása, feliratozás, az azok korszerű fotókon való elhelyezése és még számos olyan képmanipulációs trükk is rendelkezésre áll amire esetleg nem is lesz szükség a későbbiekben. A funkció gazdag felületen a kívánt szerkesztő eszközök a szokásostól eltérő pozícióból vehetőek igénybe, így dizájnosabb, jobban navigálható a szoftver. Néhány előre kifejlesztett effektet is hozzá lehet adni, ezek egyetlen kattintással aktiválhatóak. A változtatásokról egy feladat lista készül, a tényleges módosítás előtt ha szükség azok még visszavonhatóak. A Batch Images megoldása innen tölthető le. Kiemelkedő kép formátum támogatással használható.

Batch Images: Képszerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Batch Images: Képszerkesztő alkalmazás konvertálásra, átméretezéshez, effektezésekhez…
Szerző
Leírás
Prémium képszerkesztő szoftver rengeteg képmanipulációs trükkel: Batch Images

Kapcsolódó szoftverek