Ikonok létrehozása a Greenfish Icon Editor Pro Képszerkesztő programmal

A szoftver egy specifikus árnyékvetés grafikai konfigurációval létrehozott ingyenes képszerkesztő amivel animációkat, ikonokat, illetve kurzorokat hozhatunk létre. A Greenfish Icon Editor Pro fotók konvertálásához is nagyszerű, rétegkezelő funkcióval. Rajzolással, illetve effektezéssel akár saját ikonokat lehet létrehozni alkalmazásokhoz, tartalmakhoz.

Profi képkezelési projekteket lehet elindítani amivel akár a képek paramétereinek a módosításával, effektezéssel, illetve rétegkezeléssel, fotó konvertálással lehet fájlokat szerkeszteni. A szoftverrel Windows, Mac, illetve Android ikonokat betallózott képekből is létrehozhatunk amivel a fájlokat szerkeszthetjük, duplikált rétegeket lehet azokhoz hozzáadni, eltávolíthatóak, egyesíthetőek, illetve effektezhetőek a fotók. Domborítás, szürke árnyalat, solarize, színezés képszűrő kiegészítőkkel módosíthatjuk a tartalmakat. Az alkalmazás modern, korszerű, konfigurálható kezelőfelülettel futtatható ami akár speciális képszerkesztési munkafolyamatokhoz is hatékony.

Saját ikonok létrehozása

A képkezelő program kezelőfelületére a kellő képek betallózása, a fog és vidd módszerrel történő megnyitása után Windows, Mac ikon, illetve Android Drawable képeket lehet készíteni. Ikon könyvtárak is megnyithatóak, amivel a fotókat módosíthatjuk. A fotóra ellipszis, illetve téglalap objektumokat szúrhatunk be, rajzolhatunk rá, rétegeket, illetve oldalakat lehet hozzáadni. Az ikon méret is kiválasztható. A fotó, réteg szerkesztő panelon fehér háttért, új rétegeket lehet hozzáadni, illetve törölhetőek a nem kellőek.

A temérdek képszerkesztési munkafolyamathoz optimális szolgáltatásokkal, képkonvertálóval kifejlesztett ingyenes képkezelő program a Greenfish Icon Editor Pro innen érhető el amivel animációkat, ikonokat, illetve kurzorokat készíthetünk.

Greenfish Icon Editor Pro – Képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ikonok létrehozása a Greenfish Icon Editor Pro Képszerkesztő programmal
Szerző
Leírás
A Greenfish Icon Editor Pro képszerkesztővel szoftverekhez, illetve tartalmakhoz saját ikont hozhatunk létre.

Kapcsolódó szoftverek