Icon Craft – Ikonokhoz és dizájnos egérkurzorok létrehozásához

Profi eszközökkel rendelkező képkezelő szoftver amivel rengeteg kép fájlkiterjesztésben lehet létrehozni ikonokat, illetve egérkurzorokat. A szoftver rajzoláshoz, illetve feliratozáshoz is tartalmaz funkciót. Az Icon Craft a tartalmak kinyerésére is használható.

Hatalmas funkcionalitással rendelkező képszerkesztő szoftver amivel ikonokat, illetve egérkurzorokat lehet létrehozni. A szoftverrel megnyithatjuk a használt már létező tartalmakat amiket szerkeszthetünk ha azokat módosítani kell.

A szoftver számos korszerű funkcióval rendelkezik, ilyen a képekből ikonok létrehozása, az egyik legkevesebb tudást igénylő képmódosítási lehetőség.

A funkciókat remek tervezési módszerrel integrálták a felhasználói felületére, a használatnál leginkább problémás formátumok is a felhasználási terület szerint választható ki a Icon Craft megoldásával.

Különleges ikonok létrehozása

A szoftver, az Icon Craft szerkesztő eszközével kipróbálható az ikon, hogy fog kinézni, illetve az egérmutató funkció, az kész állapot előtt még módosítani lehet ha alap hibákat tartalmazna.

Billentyűkombinációs parancsokkal is elindítható így kényelmesebb, illetve gyorsabban lehet elindítani a fotók módosítását. Az Icon Craft fizetős szoftver, viszont rengeteg hasznos funkciót használhat az aki használja. A szoftver közzétett kiadása innen szerezhető be.

Icon Craft – ikon, egérkurzor készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Icon Craft – Ikonokhoz és dizájnos egérkurzorok létrehozásához
Szerző
Leírás
Ikonokhoz, illetve egérkurzorok létrehozásához használható az Icon Craft képkezelője.

Kapcsolódó szoftverek