Alternate Archiver Portable 4.280

Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt fájlokat tömöríteni, kicsomagolni lehet. A szoftver támogatja két mappa tartalmának a szinkronizálásának a lehetőségét is. Lehet vele adott fájlokat átnevezni, vagy visszaállíthatatlan formában törölni bizalmas jellegű tartalmakat. Free alkalmazásként használható.

Egy igazán hasznos, rengeteg nélkülözhetetlen funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás, az Alternate Archiver Portable. A szoftver nem csak adott fájlok kicsomagolását, illetve azok tömörítését teszi lehetővé, hanem egyéb más fájlkezelési opciókkal is el van látva, ami a hétköznapok során jöhet jól. A szoftver hagyományos installer változatban is beszerezhető.

Az Alternate Archiver Portable letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit ki kell bontani egy szabad helyre, ezután gyakorlatilag csak el kell indítani. A program kezelőfelülete jól navigálható, a fontosabb funkciók a felső eszköztáron találhatod meg.

Az Alternate Archiver Portable lehetőségeit tekintve alkalmas, hogy a számára betallózott fájlokat tömöríthesd, vagy egy korábban archivált fájlt ki lehessen vele csomagolni.

Az alkalmazás egy multipakk csomag, mivel egyéb fájlkezelési feladatokat is rá lehet bízni, különálló opcióként két adott mappa tartalmát tudod szinkronizálni, itt csak a közvetlen elérési útvonalakat kell a számára megadni.

Ha rengeteg fájlt tárolsz a számítógépeden, azokat egyszerre szeretnéd átnevezni, ehhez sem kell külön alkalmazást keresni hisz erre is biztosít külön menüpontot.

Ha olyan fájlokat tárolsz a számítógépeden, ami bizalmas jellegű adatokat tartalmaz, azt úgy szeretnéd eltávolítani, hogy azt később semmilyen törölt adat helyreállító programmal ne lehessen visszaszerezni, akkor ehhez a feladathoz választhatod a „ File Shredder „ opciót. Természetesen itt külön kiválasztható, hogy milyen fájltörlési módszert alkalmazzon.

Tömörített tartalmak kezelésére használhatod még a PowerArchiver vagy a 7-Zip nevű alkalmazást, ami igen népszerű a saját kategóriájában.

Az Alternate Archiver Portable a népszerű fájlkezelő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami fájlok kicsomagolásához, mappák szinkronizálásához, bizalmas jellegű fájlok végleges törléséhez használható fel. Ingyenes változat.

Alternate Archiver Portable

Alternate Archiver Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Archiver Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver 4.2802021-11-22 Alternate Archiver 4.280 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • FreeCommander Portable 2021.8402021-11-02 FreeCommander Portable 2021.840 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Alternate File Move 2.2802021-11-15 Alternate File Move 2.280 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • Commander 1.402021-01-10 Commander 1.40 (0)
  A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb elérésén kívül […]
 • My Commander 4.02017-04-16 My Commander 4.0 (0)
  A My Commander nevű fájlkezelő program segítségével sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a számítógéped merevlemezén. Rengeteg extra […]