Evernote Portable 3.1.0.1212

Az Evernote Portable egy telepítés nélkül használható jegyzetek készítésére alkalmas program. Ez a Free alkalmazás igény esetén azt is lehetővé teszi, hogy azokhoz fájlokat, képeket, vagy akár videókat hozzáfűzz, majd azt a felhőbe szinkronizálva bárhonnan el tudd érni. Képlopót, videó/webkamera felvevőt is tartalmaz.

Ha rengeteg teendőd van, azokat szeretnéd rendszerezni, átláthatóbbá tenni, akkor érdemes azokat jegyzet formájában elmenteni. Az Evernote Portable ebben tud segíteni.

A szoftver különlegessége, hogy ezt a kiadást nem kell installálni, így nem szemetel, nem hagy maga után nyomot, ráadásul több gépen is futtatható egy USB adathordozóról.

Természetesen akik mégis az Evernote Portable installálható változatára tartanak igényt, ezen kiadása is elérhető az oldalunkról. Az első indulását követően néhány alapvető lépést kell végrehajtani annak az érdekében, hogy a programot rendeltetésszerűen lehessen használni. Elsőként létre kell hozni egy ingyenes fiókot ami néhány egyszerű lépésből áll csupán. Ezen opciójával a lehető legkönnyebbé válik az hogy a vele elkészített jegyzeteket a felhőbe tudd szinkronizálni, majd azokat szinte bárhonnan el tudd érni, ehhez csupán egy internetkapcsolatra és megfelelő eszközre van szükség. Az Evernote Portable felhasználói felülete áttekinthető, minimalista célszerű lehetőségekkel van felszerelve, így hamar beüzemelhető, kitanulhatóak az általa kínált szolgáltatások.

Számos különlegesség fedezhető fel benne ami talán nem is tekinthető közvetlenül olyan funkciónak ami a kategóriáját képviselő programokra jellemző. Mivel az Evernote Portable a szöveges jegyzetek készítésekor nem csak hagyományos text dokumentumok összeállítását biztosítja, fájlok is hozzáadhatóak, akár képek, egy különleges opció is felfedezhető, kapott egy képlopót amivel megörökíthetőek az asztali tevékenységek fotó formájában, amit húzd és ejtsd módszerrel be lehet illeszteni az összeállításba. Ezen kívül webkamera által kezelt médiák rögzíthetőek továbbá audió felvevőként is funkcionál, ez remek lehetőség egyszerűbb személyes használatra szánt prezentációk összeállításához. A beállításoknál külön meghatározható neki, hogy a szinkronizálás milyen ütemben történjen.

Hagyományos text jellegű feljegyzésekhez az SSuite Office Portable megfelelő, míg PDF tartalmak megtekintésére, alapvető szerkesztésükre a Foxit Reader Portable használható fel. Természetesen egyiket sem kell telepíteni.

Az Evernote Portable alkalmazással úgy tudsz jegyzeteket készíteni, hogy azokat opcionálisan fel tudod tölteni a program fejlesztői tárhelyére, majd azt bárhonnan el lehet érni. Támogatja a képek, videók, és egyéb ilyen jellegű fájlok hozzáfűzését.

Evernote Portable

Evernote Portable összefoglaló:

 • Jegyzet készítő program
 • nem kell telepíteni
 • fájl hozzáfűzési lehetőség
 • szinkronizálás
 • képlopó, videó felvevő funkció
 • fiókot kell létrehozni az első alkalommal
 • fogd és vidd fájlimportálás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://evernote.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Evernote Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Evernote 10.22.0-29292021-09-08 Evernote 10.22.0-2929 (0)
  Az Evernote segítségével azonnali jegyzeteket tudsz készíteni a legfontosabb gondolataidról szöveges formában. Opcionálisan arra is […]
 • IObit Screen Recorder 1.0.0.175 Beta2021-03-13 IObit Screen Recorder 1.0.0.175 Beta (0)
  Az IObit Screen Recorder egy ingyenes videó felvevő szoftver amivel a Windows asztali munkafolyamatoknál, illetve webkamera eszközök […]
 • Logitech Capture 2.04.132021-02-13 Logitech Capture 2.04.13 (0)
  A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet […]
 • BB FlashBack Express 5.41.0.45342019-11-30 BB FlashBack Express 5.41.0.4534 (0)
  A BB FlashBack Express, kis erőforrás mellett használható, remekül konfigurálható videó felvevő alkalmazás ami ingyenesen és […]
 • Captura 8.0.02019-03-05 Captura 8.0.0 (0)
  A Captura egy igen alapos, ígéretes képlopó szoftver aminek az egyik leginkább említésre méltó előnye, hogy szinte bármilyen […]